FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Întrebat de FCSB și CSA, Săpunaru a izbucnit la conferința de presă: „N-am văzut să retrogradeze Steaua! Cine permite așa ceva?”

Cristi Săpunaru. Foto: Rapid
Cristi Săpunaru. Foto: Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 15:01 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 15:40

Întrebat despre echipele de tradiție din fotbalul românesc, în special despre disputa identitară dintre FCSB și Steaua, Cristi Săpunaru (37 de ani), fundașul lui Rapid, a izbucnit.

Cristi Săpunaru, cel mai important jucător transferat de Rapid în această vară, a participat la conferința de presă premergătoare meciului dintre Rapid și Chindia, din prima etapă a Ligii 1.

În cadrul acesteia, Săpunaru a abordat subiectul echipelor de tradiție care vor lua startul în următorul sezon al Ligii 1:

„Sunt multe echipe care încă lipsesc din Liga 1. Petrolul, U Cluj... Noi jucăm cu Craiova, dar care e Craiova? Palmaresul e ceva fictiv, unde sunt suporterii, acolo cred că e palmaresul, cu inima. Cineva a făcut posibilă chestia asta, să împartă echipele. Nu știu cine, dar se pare că a fost foarte «inteligent»...”, a spus Săpunaru.

Cristi Săpunaru: „N-am văzut să retrogradeze Steaua!”

Întrebat dacă el consideră că în acest sezon de Liga 1 va juca împotriva lui FCSB sau a Stelei, Săpunaru a încercat să evite răspunsul: „Dacă spun ceva îi supăr pe unii, dacă spun altceva îi supăr pe alții. Întrebați-i pe ei”.

Până la urmă, Săpunaru s-a pronunțat, lăsând de înțeles că o consideră pe FCSB drept continuatoarea Stelei: „N-am văzut să retrogradeze Steaua, a rămas în același campionat. Armata o să trebuiască să dea clubul către un privat, peste 6 ani o să se ducă să ia clubul înapoi?

Nu am nimic cu suporterii, am văzut că sunt și acolo câteva zeci de mii. S-au împărțit în două echipe Steaua, Craiova, Doamne-ferește se întâmplă și la Dinamo, la noi tot la fel, se vorbește de AFC, NFC, UFC (n.r. - se referă la AFC Rapid, clubul din Liga 4). 

Ori vrem să avem o echipă, iar suporterii să țină cu o singură echipă, ori să ne împărțim în 100.000 de echipe? Unde să fie plăcerea? Să se certe suporterii dintr-un oraș pentru o echipă, că nu știu care e a lor? Mi se pare ceva ciudat, cei care au făcut chestia asta trebuie să se gândească mai bine la răul făcut fotbalului românesc”.

VIDEO. Dan Petrescu intervine în războiul FCSB - CSA: „Nu mai înțeleg nimic nici eu! Trebuie să se unească, să fie o singură Steaua”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cupa Campionilor Europeni a ajuns acasă la Ienei! Imagini de colecție

Patronul din Liga 1 care suferă din cauza disputei FCSB - CSA: „Este cea mai mare greșeală, Steaua nu merită asta! Becali nu poate fi brand”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
cornelcc
cornelcc  •  17 Iulie 2021, 11:21
Postat de fly_vyp pe 16 Iulie 2021, 15:54

Chiar asa, Sapunarule! Tu stii la care Rapid joci? Cel real sau cel clonat? Lectureaza hotararile instantelor de judecata inainte de a face aprecieri!

Exact asta si spune, justitia din RO a ajuns sa ne spuna la ce echipa joaca un fotbalist si cu ce echipa trebuie sa tinem. Uita-te la ogararu, nu stie de la ce echipa a primit bani si cum se chema echipa la care a jucat si de unde a plecat la Ajax. Tu cu care Craiova tii? A mititeluilui sau a clonutei? Care e dintre ele este campioana unei mari iubiri? Ca cea adevarat s-a desfiintat, din pacate! Clona tzuicutzei a fost reinfiintata abuziv direct in liga a doua iar mititelul a ajuns la mititica din cauza fotbalului si a luat-o de la capat, din liga a 4-a. Asta-i tara in care traim si fotbalul pe care-l iubim si de care papusarii intereselor trag sforile asa cum le convine. Asa cum zicea Iftimie, becali nu este un brand si nu poate fi. Dar STEAUA a fost si ar trebui sa fie in continuare, numai ca sunt unii care vor bani multi, nemunciti, asa ca brandul STEAUA a cazut in derizoriu in fata intereselor. Si da, pentru fanii lui talpan: STEAUA NU a retrogradat, NU a falimentat, NU s-a desfiintat! NICIODATA! Acesta-i adevarul, indiderent ca va place sau nu, indiferent de ce va spune justitia romana, cea care comndamna o batrana la 4 ani de inchisoare pentru tentativa de furt a unei ratze (!) si care il face scapat pe un fost primar cu nume de boabe verzi intr-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de 110 milioane de euro, dupa ce tergiverseaza ancheta si procesele pana se prescrie cauza! Adica 14 ani! Este vinovat, dar nu putem face nimic, s-a prescris! Astia iti spun cu cine sa tii!

misterverde
misterverde  •  16 Iulie 2021, 20:14
Postat de misterverde pe 16 Iulie 2021, 19:52

Urziceni același scenariu .. petrolul.. mama câți bani.... unde e petrolul .. hai sa ne uitam la Iași... Voluntari... Oameni naivi .. la Dinamo.. e și mai rău.. dinamovistii uniți sa ajute dinamo(de apreciat) au făcut burta mare lui tararache și bucurica.. Maine poimâine vine despacito și ii lasă pe toți în aer .. bani recuperați? Vindeți BMW urile și vilanele lui bucurica și tararache și împărțiți banii :))

Am realizat .. ce a realizat csa .. :))) Pe banii romanilor au distrus echipa cu cele mai mari performante din România.. Csa an înființare 2017 .. Din 2017 până-n prezent activează în ligile inferioare.. știind ca dacă promovează pierd bugetul plătit de toți românii .. Martorii lui talpan putini la număr ( tot ii aud cum rad ca vezi domne putini suporteri la fcsb, uitând ca au avut meci cu rapid în Ghencea... și era plin de rapidisti) se lauda cu faptul ca FCSB se bate an de an la titlu .. dar nu l câștiga.. Martori ai lui Talpan .. vrem sa auzi. Performantele csa-ului din 2017 până-n prezent ? Asta înseamnă steaua pentru voi ? Haideți în liga 1 .. ca îmi este frica de cât ma va costa întreținerea csa ului ... pe noua arena Ghencea .. Eu sincer .. chiar vreau sa promovați... sa aveți un patron din vise ... pe cal cu un corn mare între picioare .. care sa facă steaua cum vreți voi .. minunata și prea curata ... Deocamdată transparenta zero ... pentru avansarea din liga a 3 a în liga a 2 a ați cheltuit ca o echipa de liga 1 .. cantonamente prin antalia.. Ogararu 4 miii de euro .. asta e salariu de președinte...(de țară) și e doar unu din angajații csa ului .... Deșteaptă-te Romane!!!

misterverde
misterverde  •  16 Iulie 2021, 19:52
Postat de misterverde pe 16 Iulie 2021, 19:48

Săpunaru.. se vede ca a fost pe afara ... are mintea dezghețata... restul .. au doar hater în cap .. dacă ii ceri argumente.. nu știe decât Gigi e cioban ... uitând sa se uite în oglinda cât de onest este el însuși.. Problema cu csa ... Este simpla , csa este un club de stat plătit de toți românii... rapidisti , stelisti , craioveni .. etc.... razi de Becali ca ai hate pe el .. (nimic nou .. cred ca 70% din lume îl urăște...) dar nu lasă statul sa fure ... ca vezi domne îl distruge pe Gigi... Puteai fi tu în locul lui .. sa te bați cu România... Aud ca Gigi a furat Steaua București.. pai și de ce nu o luați înapoi ? Unde era csa în ani 1998-2017 ? Csa nu are nici un viitor .... este o echipa făcută doar sa distrugă pe Gigi.. și sa facă burta mare la "smecheri" Dar noi romanii plătim... As vrea sa vad și eu de la csa .. ce au realizat ei în 5 ani de existenta ? Ce au produs ei pentru România.. talpan vorbește de milioane de euro .. dar pana acum csa .. doar a papat milioane de euro ... de asta stau la amatori ... ca plătim noi romanii ... ok .. sunteți voi steaua .. dar trebuie privatizare... nu toți suntem stelisti ... nu toți ne uitam la fotbal ... Dacă Gigi Becali da faliment nu l plânge nimeni .. dacă csa da faliment .. am cheltuit niște bani de pomană.. Exemple .. otelul .. a papat la bani de la stat .. și au falimentat .. datoria lor .. rămasă pentru romani ... Urziceni .. acela

Urziceni același scenariu .. petrolul.. mama câți bani.... unde e petrolul .. hai sa ne uitam la Iași... Voluntari... Oameni naivi .. la Dinamo.. e și mai rău.. dinamovistii uniți sa ajute dinamo(de apreciat) au făcut burta mare lui tararache și bucurica.. Maine poimâine vine despacito și ii lasă pe toți în aer .. bani recuperați? Vindeți BMW urile și vilanele lui bucurica și tararache și împărțiți banii :))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează