FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cristi Tănase a răspuns ofertei venite de la FCSB: "Chiar mi-e dor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 20:19

Cristi Tănase (30 de ani) își va rezilia contractul cu Karabukspor în această iarnă, iar prima ofertă a venit din partea FCSB.

Mijlocașul i-a transmis lui Gigi Becali că îi e dor de FCSB, însă nu va reveni acum în România.

"Deocamdată nu m-aș întoarce în România. Vreau să mai joc încă 2-3 ani în Turcia! Am avut momente superbe (n.r. la FCSB) și chiar mi-e dor. E o echipă foarte mare din România, am jucat 6 ani acolo și mă gândesc mereu la ei!", a fost reacția lui Cristi Tănase la Pro tv.

7 trofee a câștigat Tănase la FCSB în cei 6 ani petrecuți acolo

"Tănase vine la noi doar dacă nu găsește altceva. Ar veni pentru 6 luni să ne ajute pe noi, dar să se ajute și pe el să plece mai departe" Gigi Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Ianuarie 2018, 15:21

Bravo Dodel ,mai asteapta. Oricum si Becali s-a cam saturat de transferuri.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  01 Ianuarie 2018, 02:47
Postat de Lasham Pella pe 31 Decembrie 2017, 21:30

Presupun ca spune adevarul, nici macar un prost ca tanase nu vrea o intoarcere la clubul-mama (clubul prostilor) fc fcsb in acest moment. Asta arata ca pana si un prost are standardele lui. Desi e atras de stupizenia fara egal de la fc fcsb mogoaia 2003 , nu poate sa coboare in asemenea hal incat sa accepte o oferta de la o echipa care n-are nici macar 1 (un) proces castigat in fata juristului mapn Florin Talpan. Nu mai pomenesc de certificatul de identitate sportiva, daca vine vreo institutie in control, angajatii fc fcsb vor apela la hagi lutu sa produca o fituica "de identitate"

Ce te mai doare ca nu mai primesti bani de la gigi ***! Ai vazut ca pana si piturca a spus ca doar rinam0 si clonuta sunt 3chipe mari si nu acs r3galul vostru? Idolul talpanilor care a vandut actiunile la Steaua lui gigi. Plangi ***, banii oierului nu mai vin la tine. *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  31 Decembrie 2017, 21:59
Postat de chim_jong_unu pe 31 Decembrie 2017, 21:25

Inteligentul ăsta lipsea *** să limpezeasca jocul *** ... Diferența dintre îngrămăditul ăsta și Claudiu Răducanu e doar de vârstă ... Gigi ține la tâmpenia echipei lui ...

tot din liga a 4-a vorbesti ?????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează