FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cristi Tănase, dorit de un club din Liga 1: „Ne-ar putea ajuta”

Cristi Tănase, la FCSB
Cristi Tănase, la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 08:49 / Actualizat sambata, 29 august 2020 09:28

Cristi Tănase (33 de ani) ar putea ajunge la FC Argeș, echipa lui Ionuț Badea (44) fiind în căutare de întăriri.

Poveste haioasă cu Cristi Tănase: „Bă, am vrut să-l iau tare pe Messi” » Ce a urmat

Începutul dezastruos de sezon, cu 2 înfrângeri în primele 2 etape, i-a pus pe gând pe oficialii lui FC Argeș. Aceștia sunt în căutare de întăriri pentru antrenorul Ionuț Badea, iar Cristi Tănase reprezintă o variantă. Mijlocașul este liber de contract după despărțirea de Giresunspor, din liga a doua turcă.

„S-a discutat despre Cristi Tănase, ne-ar ajuta oricine poate juca în axul central. Vom încerca să mai aducem fotbaliști, am văzut zeci, poate chiar sute de jucători.Unii nu se potriveau, de alții nu ne puteam atinge, pentru că cereau salarii prea mari”, a recunoscut antrenorul Ionuț Badea, la finalul partidei cu Gaz Metan (0-2).

Înapoi la Argeș?

Dacă mutarea se concretizează, Tănase s-ar întoarce în orașul care l-a dat în fotbalul mare. Acesta a fost crescut de FC Argeș Pitești, de la care a ajuns la FCSB în 2009, în schimbul a 1.8 milioane de euro.

La FCSB, Tănase a petrecut cea mai bună perioadă a carierei, înscriind 30 de goluri și reușind să ofere 48 de pase decisive în 230 de meciuri.

75.000 eurovalorează Cristi Tănase în prezent, potrivit Transfermarkt. În decembrie 2012, cota sa de piață era de 3.6 milioane de euro

VIDEO Tot ce trebuie să știi despre FCSB - Viitorul

Alte știri din Liga 1:

Trofeul regulii U21! FCSB a transferat cel mai bun jucător impus de directiva FRF în Liga 1

Încă o plecare de la CFR Cluj! Campioana trimite un jucător în Spania

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  29 August 2020, 09:59

un antrenor ar trebui sa caute FC Arges.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează