FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - INTER CURTEA DE ARGEŞ 3-2

Cristi Tănase: "Ce vină are Iulia dacă joc eu mai slab?"

Cristi Tanase, Tanase, Steaua
Cristi Tanase, Tanase, Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2009 00:00

Cristi Tănase, mijlocaşul Stelei, îi ia apărarea prietenei sale, pe care o consideră nevinovată pentru evoluţiile lui slabe din ultima vreme.

"Ce vină are Iulia dacă joc mai slab într-un meci sau altul? Într-adevăr, am jucat slab cu Şerif Tiraspol, dar nu ai cum să evoluezi mereu la cel mai bun nivel al tău, se întâmplă să mai ai şi zile proaste, dar Iulia nu e vinovată cu nimic. Şi nu e cum s-a spus, că facem dragoste mereu.

Lumea trebuie să înţeleagă că sunt conştient că sunt fotbalist profesionist şi nu-mi permit să fac dragoste când sunt foarte obosit de la antrenamente sau meciuri. Iulia mă ajută şi mă susţine, e alături de mine, m-a încurajat tot timpul, mi-a spus că sunt bun şi că voi marca până la urmă. E afectată de tot ce se spune despre ea, dar rezistă", a spus Cristi Tănase.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
 •  14 Decembrie 2009, 17:13

Mai Tanase,tu esti esentza de "LEMN-TANASE"...Las-o dr...lui de pompinista ! Ori crezi ca numai tu joci fotbal ,sa ne explici tu efectul sexului asupra randamentului dat pe teren ?! Trezeste-te ! ca altfel ai sa cazi din pat...!

deco
deco  •  14 Decembrie 2009, 17:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ai vrea tu asa o specie, dar nu poti ca esti dintr-un regn inferior. Tanase e viitorul Dica, nu mutu sau hagi, ci de un nou Dica avem nevoie.

aureltg
aureltg  •  14 Decembrie 2009, 16:58

nu meciul cu sheriff e exceptia, ci meciul cu international, de ieri. pana ieri, tanase a jucat foarte slab la steaua. speram sa fie aesta momentul de rascruce si sa devina un jucator bun al stelei. eu nu indranzesc sa ma gandesc la termeni ca exponential, determinant, etc. :) dar, macar sa nu mai fie printre cei mai slabi!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează