FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - GAZ METAN 2-1

Cristi Todea: "E vina noastră că am pierdut, trebuie să ne revenim pentru Mainz"

Cristi Todea speră ca echipa sa să îşi revină la timp pentru meciul cu Mainz
Cristi Todea speră ca echipa sa să îşi revină la timp pentru meciul cu Mainz

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 21:19

Căpitanul celor de la Gaz Metan, Cristi Todea, era dezamăgit după eşecul din ultimul minut cu FC Braşov, scor 1-2.

"Cred că a fost mai mult vina noastră că am pierdut decît meritul Braşovului. Era mai echitabil un 1-1. Am vrut să cîştigăm prea mult şi ne-am descoperit în apărare. Putem spune că ne-a lipsit şi Eric, sperăm că va fi alături de noi în următoarele meciuri. Este o înfrîngere care ne doare, dar trebuie să trecem peste şi să ne concentrăm pentru meciul de joi cu Mainz. Ar fi o mare realizare să îi eliminăm pe nemţi, un egal ar fi bun în Germania. Va trebui să alergăm foarte mult să obţinem un rezultat bun acolo", a spus Cristi Todea la DigiSport Special.

Acesta a fost completat de tehnicianul Cristi Pustai: "Ne-a lipsit Eric, dar o echipă nu stă într-un singur jucător. Mai erau cîteva secunde pînă să se termine meciul şi am luat gol. Au fost greşeli în lanţ în apărarea noastră".

FC Braşov a învins astăzi Gaz Metan cu scorul de 2-1, Distefano aducînd victoria în ultimul minut al meciului după ce în prima repriză marcaseră Alexandru Chipciu pentru gazde şi Paul Pîrvulescu pentru medieşeni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
pasculau
pasculau  •  26 Iulie 2011, 07:57

FORTA STEAGU.....FELICITARI BAIETI.............

gyx4u
gyx4u  •  25 Iulie 2011, 23:28

Succes in Germania

pancu_mereu_idolul_meu
pancu_mereu_idolul_meu  •  25 Iulie 2011, 22:55

bafta multa cu mainz ca o sa fie foarte greu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează