FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Cristian Bivolaru explică de ce transferul lui Ianis Hagi se realizează atât de greu: „Ești ca găina în grămadă” + „înțepături” spre Mircea Lucescu

Ianis Hag // foto: Gazeta Sporturilor
Ianis Hag // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 11:00

Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a explicat în această dimineață de ce transferul lui Ianis Hagi (20 de ani) în străinătate se derulează atât de anevoios. 

„Lucrurile sunt deosebite pentru că nu vorbim despre un transfer normal. E o afacere de familie. Vorbim despre un jucător al cărui tată e și antrenor, și manager și proprietar.

Oricum, sunt și alte piste, nu doar Sparatak, chiar asta este problema. Când ai o singură ofertă, o iei. Când sunt mai multe oferte, ești ca găina în grămadă”, a spus Bivolaru, la TV Digi Sport. 

„Să nu uităm de Lucescu la Sankt Petersburg”

Oficialul Viitorului i-a răspuns și lui Mircea Lucescu, cel care afirmase recent că Ianis Hagi n-ar face față la Spartak Moscova

„Sper că toți cei care se pronunță despre acest transfer să vorbească în cunoștință de cauză, altfel oamenii devin confuzi. Să nu uităm că Mircea Lucescu a avut experiențe neplăcute la Sankt Petersburg”, a declarat Bivolaru, făcând referire la aventura lui Mircea Lucescu de la Zenit din sezonul 2016-2017.

Vezi și: Ianis Hagi putea ajunge la Dinamo! Lovitura plănuită de Cristi Borcea: „Îl cunosc de la 9-10 ani, știam că va ajunge un fotbalist mare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
777ghedeon
777ghedeon  •  08 Iulie 2019, 16:10

Ba daca nu a-ti inebunit lumea cu prostalăul asta din cauza căruia Romania a pierdut cu Germania. Daca era valoare il transferau de mult vreo echipa de top. Ianis Hagi este la fel ca Simona Halep, Lucian Bute. Sportiv de mana a doua. Echipele de top cauta fotbalisti nu tentative ca asta. Ne-ati spart gazetacilor cate articole ne bagati pe gat. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flo0000007
flo0000007  •  08 Iulie 2019, 12:07

Spartak = ***. Mai bine Belgia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close