FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 6-1

FC Argeș face implozie. Primarul, discurs RADICAL: „Această echipă să uite de mine! Din seara asta voi spune stop!”

Dinamo a umilit-o pe FC Argeș, scor 6-1.
Foto: Cristi Preda (GSP) +24   FOTO
Dinamo a umilit-o pe FC Argeș, scor 6-1. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 23:01 / Actualizat marti, 30 mai 2023 00:47

Primarul municipiului Pitești și un susținător important al clubului FC Argeș, Cristian Gentea, a avut o reacție furioasă, după ce trupa din Trivale a fost umilită pur și simplu de Dinamo, scor 1-6, în manșa tur a barajului de menținere-promovare în Superliga. 

Edilul urbei argeșene a spus că echipa fanion a orașului nu va mai reprezenta un subiect interesant pentru el, menționând că este șocat de prestația fotbaliștilor piteșteni din această seară, 

Calcan, furibund la declarații: „Să-i chemați și pe străini să vorbească!” + „S-a terminat 6-1 sau cât a fost, nici nu m-am mai uitat la tabelă”
DINAMO - FC ARGEȘ 6-1
Calcan, furibund la declarații: „Să-i chemați și pe străini să vorbească!” + „S-a terminat 6-1 sau cât a fost, nici nu m-am mai uitat la tabelă”

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, exploziv după Dinamo - FC Argeș: „Această echipă să uite de mine!”

„Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de acesta echipă. Sunt devastat, sunt șocat. Azi s-au făcut eforturi incredibile și au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. 

Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine. Asta mi-au spus oamenii din club”, a declarat Cristian Gentea, potrivit Prosport. 

Cristian Gentea, după ce FC Argeș a fost umilită de Dinamo: „Din seara asta voi spune stop!”

„Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne mințim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă și nu voi mai călca pe stadion. 

A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Rușinea e prea mare”, a mai spus Cristian Gentea, potrivit sursei citate anterior.  

VIDEO. Dinamo - FC Argeș 6-1 / Cristi Borcea: „Un rezultat extraordinar! Vrei să dansez ca Shakira în Divizia B?”

Citește și: 

El e omul pe care Cristi Borcea vrea să îl aducă la Dinamo: „Nu e o problemă să bage chiar acum 2-3 milioane de euro” + Au fost împreună pe Arena Națională

Ovidiu Burcă, omul cu minunea din Ștefan cel Mare: „Fac un apel, le-am spus băieților și în vestiar. Știți ce mă bucură cel mai mult?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
argesanu
argesanu  •  30 Mai 2023, 20:08

o mizerie de primar care este vinovat de dezastrul de la asa zisa fc arges,asa a iesit primar atarnat de aceasta ekipa,acum pe banii nostri ingropati acolo nu mai vrea el sa vedem fotbal la pitesti,a luat banii pentru stadion,nu il mai intereseaza,un *** psd-ist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romulus57
romulus57  •  30 Mai 2023, 14:40

Cred ca ceva este putred la FC Arges. Nu ar trebui ca o echipa de Liga 1 sa ia bataie la un asemenea scor la un meci de baraj. Cred ca Mioveni sau Chindia s-ar fi descurcat mult mai bine.

robertino2
robertino2  •  30 Mai 2023, 12:20
Postat de Heiheiargesul1987 pe 30 Mai 2023, 11:13

Ce fel de spital iti lipseste, stimabile, in Pitesti?

Ne-au innebunit astia cu spitalele. Populatia este jumatate fata de aia de acum 30 de ani si ei vor sa dubleze numarul de spitale.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează