FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CRISTIAN LOPEZ. Nicolae Dică a recunoscut: "El e atacantul cu care negociem" » Ce împiedică transferul la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 12:56

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut azi o conferință de presă înainte de derby-ul cu Dinamo, de duminică, ora 21:00.

Tehnicianul roș-albaștrilor a recunoscut că FCSB negociază cu vârful spaniol  Cristian Lopez, 29 de ani, dar cele două părți nu au ajuns încă la un acord.

"Nu are cum să vină atacantul până mâine. Nu putem să ne înțelegem cu jucătorul pe care îl dorim. Sunt fotbaliști pe care îi dorim, cu care purtăm discuții. Unul dintre ei este și Cristian Lopez. Vedem pe cine aducem. Nu ține de mine când vine. Nu negociez eu, ci cei din conducere. Vom vedea ce va fi", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă. 

Lopez s-a despărțit de Lens (liga a doua din Franța) la finalul sezonului trecut și este liber de contract în acest moment. Vârful spaniol a evoluat în Liga 1 în sezonul 2015-2016, marcând 18 goluri pentru CFR Cluj.

De-a lungul carierei, Lopez a jucat la Alicante, Real Madrid Castilla, Valencia B, Atletico Baleares, Huddersfield, Shrewsbury, Northampton Town, Burgos, CFR Cluj și Lens.

1.000.000 €este cota lui Cristian Lopez conform transfermarkt.de

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
capca1
capca1  •  28 Iulie 2018, 17:41

Dică, săracul, părerea lui nu contează ! Că se bagă Gigi peste el, nu-i nimic, măcar ăla dă banii , dar, acum și MM vrea să conducă ! Și, dacă Dică nu face ce vrea MMlusha, pac, e sifonat la patron ! Sub pretextul disciplinei MM l-a convins pe cel cu 300 de oi să scape de jucătorii cu personalitate ! N-are ce le face lui Pintilii ( pe care Gigi îl apreciază și-atunci MM-ul a întors-o, făcândul pe fericitul că Gigi i-a prelungit contractul) și cu Texeira, pe care l-a săpat de i-a prelungit Gigi doar 6 luni. În rest MM e ca-n sufrageria mă-sii, face ce vrea la echipă ca și cum s-ar pricepe ! Iar Dică e cel care trage ponoasele, deh, capra flatluează și oaia ( nici un app) trage rușinea !

fcstarbucharest
fcstarbucharest  •  28 Iulie 2018, 14:45
Postat de puiumordasan pe 28 Iulie 2018, 14:18

Din nou o tinta utopica...probabil ar trebui un departament de scouting serios, dar la Steaua din pacate acest lucru este exclus...

Mai bun decat dvdurile lui MM sau Gigignho nu exista

whiteredarad
whiteredarad  •  28 Iulie 2018, 14:22

Din nou. "o ciorba reincalzita".Cristan Lopez nu a confirmat de 2 ani pe nici unde, cum sa fie bun la FCSB ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează