FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HERMANNSTADT 2-0

VIDEO „Te deranjează că FCSB nu vă ia în calcul la titlu?” » Săpunaru a dat răspunsul pe loc: „Nu sunt ironic” + către cine a aruncat „săgeți”?

Căpitanul Săpunaru, celebrând alături de galeria rapidistă / FOTO: Cristi Preda (GSP) +21   FOTO
Căpitanul Săpunaru, celebrând alături de galeria rapidistă / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat sambata, 17 februarie 2024 04:23 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 09:46

Cristian Săpunaru, 39 de ani, cel care tocmai a anunțat că și-a prelungit contractul cu Rapid, a vorbit, imediat după victoria cu Hermannstadt (2-0), despre lupta la titlu din Superligă și modul în care alb-vișiniii sunt percepuți de rivala FCSB.

Temperamentalul „veteran” al giuleștenilor a respins discuțiile legate de titlu, însă a deschis un subiect interesant la finalul meciului de vineri seara. Săpunaru e de părere că actuala echipă a Rapidului se diferențiază la capitolul mentalitate față de versiunile din anii precedenți.

Give me five! Rapid ajunge la cinci din cinci în 2024 și continuă să viseze la titlu » Cronica din Giulești + clasamentul actualizat din Superligă și notele GSP
Rapid - Hermannstadt 2-0
Give me five! Rapid ajunge la cinci din cinci în 2024 și continuă să viseze la titlu » Cronica din Giulești + clasamentul actualizat din Superligă și notele GSP

Cristi Săpunaru, încredere totală în „New Rapid”: „Mentalitatea e diferită!”

„Normal că speram (n.r. la un parcurs atât de solid în 2024), altfel mă lăsam de fotbal! Îmi doresc să câștig cât mai multe meciuri, am crezut și credem în continuare, fiindcă avem un lot foarte valoros. 

(...) Vorbim de valoarea lotului, sunt jucători mai valoroși... Cu tot respectul pentru cei care au fost aici [înainte], dar probabil că și mentalitatea e diferită! Avem dorința de a câștiga meciuri, răutate”, a mărturisit legenda alb-vișiniilor, la zona mixtă.

Jocurile minții? Cristi Săpunaru, despre lupta la titlu din Superligă: „Nici eu nu mă iau în calcul” 

Căpitanul alb-vișiniilor a fost întrebat apoi despre poziția adoptată de patronul rivalei FCSB, Gigi Becali, care a spus că n-o ia în calcul pe Rapid în lupta pentru titlu: 

Nici eu nu mă iau în calcul! Nu glumesc! Sincer, mă gândesc la următorul meci! 

Când o să fie să mă gândesc la titlu, când o să fim în play-off, când vor mai fi câteva meciuri, atunci o s-o spun. Dar până atunci nu vreau să fac calcule, să mă gândesc ce va fi peste patru-cinci etape. Nu sunt ironic. Mă interesează următorul meci, ar fi încă trei puncte adunate”, a declarat „Săpun”. 

Victoria contra sibienilor a urcat-o pe Rapid la 48 de puncte. Giuleștenii au victorii pe linie în partidele oficiale din acest sezon și așteaptă pași greșiți ai celor de la FCSB până la intrarea în play-off și, implicit, înjumătățirea punctelor.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Rapid - Hermannstadt 2-0

Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
+17 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Transferul de la Rapid care l-a dat gata pe Bergodi: „E extraordinar! Foarte, foarte bun, ați văzut”

VIDEO „Ce șanse are Rapid la titlu?” » Marius Măldărășanu, opinie sinceră în conferință: „E în sufletul tuturor, dar...”

VIDEO „E o realitate!” » Marius Măldărășanu, discurs fără menajamente când a auzit știrea momentului: „Se întâmplă ceva acolo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  18 Februarie 2024, 11:52
Postat de mafa pe 17 Februarie 2024, 14:22

Jamm pe mămăliga !!...scarbos trebuie sa fie !!.

Normal ca e scarbos...pana si CSU Craiova cu toate ***, aia aia, a inceput de la liga a doua. Probabil Fcsb nu putea sa inceapa de acolo ca nu are nimic in istoric fiind un club nou, dar acum, daca o faceau ca la carte din Liga a patra, nu mai spunea nimeni nimic, nu erau aratati cu degetul. E ca si cum ai vorbi cu un cerșetor si care ti-ar spune tu stii cine am fost eu, stii ce am avut eu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  18 Februarie 2024, 11:50
Postat de fcsarbitri pe 17 Februarie 2024, 14:25

ei sunt uniți spre titlul nr. 1. :)

Cred ca e frustrare mare la mijloc sa stii ca jumatate din cariera e dusa si tu nu ai castigat niciun titlu, wow! Doare rau!

1ianuarie
1ianuarie  •  17 Februarie 2024, 15:01
Postat de Jamm pe 17 Februarie 2024, 12:44

Poti sa spui ce vrei... Rapid nu reprezinta nimic în România... Ca dupa 50 de ani de divizia c, b, d aveti glas... Asta va defineste ca rasa...

Se pare că ești foarte sigur de afirmațiile astea. Faptul că nu reprezintă pt tine nimic nu înseamnă absolut nimic. Rapid este într-o competiție cu mai multe echipe, ia spune te rog, când a câștigat meciurile contra voastră, nu ai simțit nimic? E ca și cum te bate cineva și tu susții că nimic a dat în tine. Poți urâ o echipă oricât de mult vrei, dar ea va fi mereu acolo și va însemna mereu mai mult decât nimic. În plus, cum poți ieși tu pe locul doi dacă nu concurezi cu cineva pt locul întâi?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează