FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Săpunaru, detalii din vestiarul Rapidului: „Bergodi n-a venit să-și ia rămas bun”

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2024 21:38 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 22:45

Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului, a vorbit despre cum s-a produs despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi.

Fundașul central de 40 de ani spune că fiecare jucător ar trebui să se simtă vinovat pentru seria proastă de rezultate care a dus la demiterea antrenorului italian. Și dezvăluie ce Bergodi nu a venit în vestiar să-și ia la revedere, ci le-a transmis jucătorilor un mesaj, prin căpitan.

Rămâne Bogdan Lobonț la Rapid dacă prinde Europa? Șucu i-a promis, Angelescu nu e atât de sigur: „Cel puțin în acest final de sezon”
RAPID
Rămâne Bogdan Lobonț la Rapid dacă prinde Europa? Șucu i-a promis, Angelescu nu e atât de sigur: „Cel puțin în acest final de sezon”

Cristi Săpunaru, detalii despre despărțirea de Cristiano Bergodi

„Tuturor jucătorilor ar trebui să le pară rău de ce s-a întâmplat, pentru că Bergodi n-a fost un om să-i deranjeze. I-am trimis un mesaj din partea echipei şi din partea mea.

Nu, n-a venit să-și ia rămas bun. Eu spun că n-a vrut să vină pentru că e mai sentimental. Mi-a transmis să le spun băieților că le mulţumeşte, că asta a fost şi să meargă mai departe.

Am un regret, acela că nu am putut să facem mai multe împreună. Rapidul nu are lot de locul 6 sau locul 5. Rapidul are lot de primele 3 locuri. De la echipa care se bate la campionat, am ajuns la echipa care se bate la locurile 5-6 momentan. Bine, ne luptăm la locul 2 dacă ne revenim. Dar nu cred că suntem o echipă de locurile 5-6”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit OrangeSport.

Dacă te întorci puțin în istorie: sezonul 1998-1999, cu Mircea Lucescu, am luat titlul și Supercupa cu 3 fundași centrali. În 2002-2003, cu Mircea Rednic, am luat Cupa și campionatul cu 3 fundași centrali. În 2005, 2006 și 2007, cu Răzvan Lucescu, Rapid a ajuns în sferturile Cupei UEFA și a luat două Cupe cu 3 fundași centrali. Dar te uiți în istorie și te întrebi: Rapidul cu ce a câștigat campionatul? Cu sistemul ăsta! Toate trofeele au fost luate cu sistemul ăsta!

- Daniel Pancu

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Daniel Pancu știe care e cheia succesului pentru Rapid: „Cum nu se gândește nimeni la asta?!”

Citește și:

La precedentul titlu ținea cu rivala directă, acum așteaptă să sărbătorească alături de Becali
FCSB - RAPID
La precedentul titlu ținea cu rivala directă, acum așteaptă să sărbătorească alături de Becali
Nu-l crede pe Șucu și anunță o revoluție la Rapid: „Antrenor nou, mulți jucători pleacă!”
RAPID
Nu-l crede pe Șucu și anunță o revoluție la Rapid: „Antrenor nou, mulți jucători pleacă!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
RZW8591
RZW8591  •  19 Aprilie 2024, 11:17

Veriga slabă la Rapid as zice ca este Daniel Niculae,ajuns intre timp presedinte de club dar fără experiență în domeniu,In plus este lipsit de exigenta,pactizeaza cu suporterii in introducerea de materiale pirotehnice pe stadion,convorbiri dubioase cu arbitrul,urmărit penal, fără rezultate ca manager,cu transferuri (unele) care nu au confirmat,nu are ,,alura" de președinte ,de manager...

bunicu
bunicu  •  19 Aprilie 2024, 07:16

Săpunaru dar tu când faci ce a făcut Bergodi să pleci fără rămas bun de la echipă ar cam fi cazul cu toate meritele tale până acum.Păcat că în o lună de zile de la locul 2 să ajungeți pe 5 și nici acesta nu e sigur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close