FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

Fost campion în Liga 1, numit la echipa de tradiție din prima ligă: „E un pas firesc”

Imagine de arhivă cu Cristian Sîrghi / Sursă foto: GSP
Imagine de arhivă cu Cristian Sîrghi / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 18:43 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 19:30

„Veteranul” Cristian Sîrghi a promovat cu Oțelul în prima ligă, dar nu va mai continua la Galați din postura de jucător. În vârstă de 36 de ani, acesta a fost numit în funcția de team-manager al echipei lui Dorinel Munteanu. 

Sunt mișcări de trupe la Galați, cu mai puțin de trei săptămâni înainte de startul noii ediții din Superligă. Cristian Sîrghi, un jucător emblematic pentru gălățeni, campion în 2011 alături de Oțelul, își încheie aventura de fotbalist, dar rămâne în club într-o poziție oficială. Anunțul a fost făcut de Marian Brăilescu, președintele clubului de la malul Dunării. 

Noul transfer de la FCSB ajunge sâmbătă în cantonament
FCSB
Noul transfer de la FCSB ajunge sâmbătă în cantonament

Cristian Sîrghi, team-manager la Oțelul: „Un pas firesc în evoluția sa personală”

„Cristian Sîrghi a fost o prezență emblematică în rândul jucătorilor noștri de-a lungul anilor, reprezentând cu mândrie culorile clubului și demonstrând o pasiune incontestabilă pentru fotbal. A fost un lider în teren, un exemplu de dăruire și profesionalism pentru colegii săi. Decizia sa de a se alătura staff-ului echipei este un pas firesc în evoluția sa personală și în contribuția continuă la dezvoltarea clubului nostru. 

În noul său rol, Cristian va aduce expertiza și cunoștințele sale considerabile acumulate pe parcursul unei cariere impresionante. Va lucra strâns cu antrenorul și cu ceilalți membri ai staff-ului pentru a sprijini dezvoltarea echipei noastre și pentru a ajuta jucătorii să atingă potențialul maxim. 

Este unul dintre jucătorii noștri cei mai respectați de suporteri și suntem încântați că va rămâne alături de noi pentru a continua dezvoltarea clubului”, a precizat Marian Brăilescu, președintele clubului proaspăt revenit pe prima scenă. 

Sîrghi a îmbrăcat tricoul „oțelarilor” timp de 11 sezoane, perioadă în care a reușit să câștige un titlu și o Supercupă, bifând și prezențe în grupele Ligii Campionilor.

Bursa transferurilor la Oțelul Galați

  • Antrenor: Dorinel Munteanu (confirmat)
  • Veniri: Daniel Celea (Chindia), Relu Stoian (Gloria Buzău), Ștefan Bodișteanu (Farul), Alexandru Pop (Unirea Dej), Aurelian Păun (U Cluj), Ariel Lopez Varela (Gloria Buzău), Milen Zhelev (Arda Kardzhali), Pablo Gaitan (Gloria Buzău)
  • Reveniri: Denis Cireș (Braniștea), Cosmin Mereuță (Sporting Liești), Gabriel Ursu (Braniștea)
  • Plecări: Cristian Ciobanu (liber), Antonio Cruceru (liber), Rareș Pop (liber), Andreas Chirițoiu (FCSB II), Gabriel Nedelea (Academia Hagi), Laurențiu Maxim (Viitorul Cluj), Rareș Scocâlcă (U Cluj)

VIDEO Cum s-a trăit revenirea Oțelului Galați în Liga 1

Citește și alte știri de actualitate: 

CFR Cluj a anunțat azi despărțirea de un fotbalist: „Îi urăm multă baftă în carieră”

Noul transfer de la FCSB ajunge sâmbătă în cantonament

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează