FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Cristiano Bergodi, despre posibilitatea de a prelua CSU Craiova: „Îmi face plăcere, dar nu mă gândesc acum!” » Confirmă interesul lui Lazio pentru Nicușor Bancu

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 18:34

Cristiano Bergodi (54 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, a comentat zvonurile unei posibile numiri pe banca celor de la CSU Craiova. De asemenea, italianul confirmă și interesul lui Lazio pentru fundașul Nicușor Bancu (26 de ani).

„În România se zvoneşte prea mult. Îmi face plăcere, dar sincer nu ştiu nimic (n.r. despre oferta de la Craiova). Nu m-a sunat nimeni şi nu mi se pare corect în acest moment să vorbesc despre altă echipă. E un antrenor acolo, care a făcut şi treabă bună în primul meci. 

Îmi face plăcere, dar nu mă gândesc. Eu mă gândesc numai la echipa mea şi sunt concentrat pentru sfârşitul acestui campionat”a declarat Bergodi în conferința de presă care prefațează meciul cu Dinamo. 

Nicușor Bancu, dorit de Lazio

Bergodi consideră că actualul căpitan al oltenilor poate face față în Serie A: „Nicușor Bancu se poate adapta la Lazio. Acolo e Lulic, dar ei caută jucători şi, din câte am citit, se pare că Bancu e în vederile conducătorilor lui Lazio. E un jucător foarte bun, îmi place. Are caracteristicile care s-ar asemăna cu ale lui Lulic”, a adăugat antrenorul italian. 

1.800.000 €este cota lui Nicușor Bancu în acest moment

Citește și: 

Papură ca Luis Enrique! Și-a dus jucătorii de la CSU Craiova la paintball și visează la remontada cu Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  25 Aprilie 2019, 19:42
Postat de thebluestlion pe 25 Aprilie 2019, 19:13

Ar fi o alegere potrivită în Bănie, un antrenor ofensiv căruia îi plac tinerii!

Si lui Mihai Rotaru ii plac tinerii, de aceea ii vinde asa de repede.

thebluestlion
thebluestlion  •  25 Aprilie 2019, 19:13

Ar fi o alegere potrivită în Bănie, un antrenor ofensiv căruia îi plac tinerii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close