FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cristiano Bergodi l-a dat afară din vestiar pe Gigi Becali, dar anunță că nu ar refuza o discuție despre revenirea la FCSB: „Am să vorbesc cu el”

Cristiano Bergodi și Gigi Becali
Cristiano Bergodi și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 11:54

Cristiano Bergodi (54 de ani), antrenorul lui FC Voluntari, e printre puținii antrenori care l-au confruntat pe Gigi Becali în vestiar, pe când o antrena pe FCSB, fiind demis ulterior. (Detalii, AICI!)

Tehnicianul italian nu-i poartă pică lui Becali și spune că ar discuta cu acesta dacă l-ar suna, deși crede că Edward Iordănescu are cele mai mari șanse să-l înlocuiască pe Mihai Teja la cârma FCSB.

Dacă mă va suna Becali, am să vorbesc cu el. Dar, din ce am văzut în presă, el şi-a găsit deja antrenor!

Am experienţă, şi pe pielea mea... Normal e să vorbeşti cu el, un patron bagă bani şi e normal. Un antrenor nu poate să facă de capul lui, normal că un antrenor trebuie să fie măcar stăpân în vestiar, dar relaţia patron-antrenor trebuie să fie bună, să poată vorbi, cum se antrenează băieţii, cine poate juca sau nu, e normală relaţia pentru că un patron vrea să ştie cine joacă sau nu.

După, în anumite condiţii, antrenorul trebuie să fie stăpânul, patronul se uită, iar dacă nu merg lucrurile, antrenorul să fie dat afară. E normal, dacă n-ai rezultate nu te ţine nimeni pe bancă. Un antrenor trebuie să aibă respect pentru patron, dar şi patronul trebuie să aibă respect pentru antrenor. După, antrenorul pierde din autoritate în faţa jucătorilor”, a declarat Bergodi.

 

 

„Pe vremea când am fost acolo (n.r. la FCSB), n-a venit nimeni cu telefonul, am avut libertate, am vorbit cu domnul Becali de două-trei ori în trei luni, a avut respect, apoi din orgoliu s-a întâmplat ceva, dar nu are rost să vorbesc despre ce a fost acum zece ani”
Cristiano Bergodi

  • Cristiano Bergodi a antrenat-o pe FCSB în 2009, iar de-a lungul timpului le-a mai pregătit în România pe FC Național, CFR Cluj, Poli Iași, Rapid și ASA Târgu Mureș.

Citește și:

FCSB și CFR nu-l vor pe Diego Fabbrini, Dinamo nu și-l permite! Gigi Becali i-a închis ușa în nas jucătorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 15:07

Orice e posibil,.

duar_dinamo_bucuresti
duar_dinamo_bucuresti  •  19 Mai 2019, 13:05

daca Bergodi vrea sa mai fie jicnit anca o data atunci sa se duca iar la fcsb si de data asta becali o sa al dea afara din vestiar

Vezi toate comentariile (2)
Comentează