FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Bergodi revine în Liga 1! Șanse mari să semneze azi cu noua echipă

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2021 13:29 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 15:05

Cristiano Bergodi (56 de ani) este foarte aproape de a reveni în Liga 1, la Sepsi.

Antrenorul italian e liber de contract din noiembrie 2020, după despărțirea de CS Universitatea Craiova și a negociat cu șefii lui Sepsi, urmând ca azi să dea un răspuns, potrivit Prosport. Cel mai probabil, acesta va fi unul pozitiv și va prelua banca formației din Sf. Gheorghe.

Cristiano Bergodi, aproape să antreneze la Sepsi

Șefii clubului i-au acceptat toate cerințele lui Bergodi, astfel că este foarte aproape de a semna cu Sepsi, din informațiile Gazetei. Acesta va veni la Sepsi cu doi oameni, un preparator fizic, Ionel Colonel, și cu antrenorul secund Luigi Ciarlatini.

De-a lungul carierei, Cristiano Bergodi a antrenat 8 echipe în România: FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și CS Universitatea Craiova.

  • În România, Bergodi are un singur trofeu, Supercupa României, câștigată cu Rapid în 2008. 
  • Cele mai multe meciuri ca antrenor le-a avut la Voluntari, 49 (10 victorii, 14 egaluri, 25 de înfrângeri), între noiembrie 208 și ianuarie 2020. 
  • Cu CSU Craiova a fost eliminat în turul 1 al preliminariilor Europa League (1-2 cu Locomotiv Tibilisi) și a avut 14 victorii și 4 înfrângeri.
  • La FCSB, în 2009, a rezistat doar 13 partide (9 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri), fiind dat afară după ce s-a certat cu patronul Gigi Becali, pe care nu l-a lăsat în vestiar în pauza unui meci 

Sepsi i-a ratat pe Gâlcă și Boloni și a respins variante-șoc precum Yaya Toure

„Probabil astăzi vom pune antrenor. Ne bucurăm că am avut timp de gândire, că nu a fost nevoie să ne grăbim. Ne onorează faptul că la Sepsi au ajuns nume ca Yaya Toure, Panucci, chiar și Ursea, însă noi ne dorim un antrenor care să cunoască Liga 1, să știe jucătorii lui Sepsi, cu toate că ne onorează interesul acestor antrenori vizavi de clubul nostru. Vă repet, acum nu e nimic sigur, dar probabil că în cursul zilei se va rezolv”, spunea azi dimineață Cornel Șfaițer, președintele lui Sepsi.

După demiterea lui Leo Grozavu, șefii lui Sepsi au avut două nume tari pe listă: Costel Gâlcă și Ladislau Boloni. Dar negocierile nu s-au concretizat.

„Boloni nu vine la noi din motive personale, mi-a spus că preferă să locuiască în continuare în Franța. A zis că nu exclude o colaborare în viitor. Eu sper că după un an îl voi convinge să semneze cu Sepsi. Cu Gâlcă nu ne-am înțeles în privința banilor, el dorea să aducă mulți oameni în staff și costurile ar fi fost mari. Decât să facem acum un efort de care nu suntem capabili, iar peste un an să vorbim despre insolvență, mai bine aducem alt antrenor”, spunea Dioszegi la DigiSport.

VIDEO Dumitru Dragomir, supărat pe arbitrajele din ultima perioadă: „Nu face nimeni nimic, suntem nebuni!”

Citește și: 

Bani publici, drepturi private! » Rapid și FCSB joacă în provincie, iar stadioanele de 170 de milioane de euro din București rămân de decor

Rețeaua licențelor false de antrenori: nepotul lui Gigi Becali, un antrenor la CSA Steaua și directorul Juventus Torino Academy, posesori de diplome UEFA contrafăcute la Chișinău

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kuba
kuba  •  07 Octombrie 2021, 19:26

Ia uite Mititelule ce ai ratat!

380912830348081
Gogu Steriade  •  07 Octombrie 2021, 18:03

Sepsi, alături de Chindia, sunt cele mai serioase echipe, din pdvd. a-l respectului fata de staff și plata jucătorilor, la termen. Chiar dacă banii nu curg, măcar sunt la zi iar antrenorul nu sta zilnic cu sabia deasupra capului ca va fi demis din orice motiv.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează