FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Cristiano Bergodi, mesaj clar pentru fani, înainte de Craiova - Rapid: „Ce s-a întâmplat cu Farul ne-a prăbușit”

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de , , - Publicat joi, 28 martie 2024 13:38 / Actualizat joi, 28 martie 2024 14:21

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a avut un mesaj pentru fani, înainte de deplasarea de la Craiova pentru meciul cu Universitatea.

  • Universitatea Craiova - Rapid are loc pe 30 martie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

După ce suporterii din galerie nu au încurajat echipa la meciul pierdut cu Farul, scor 1-2, Bergodi speră că aceștia s-au dat pe brazdă și vor fi alături de jucătorii Rapidului la Craiova.

Mutu e nemulțumit înainte de Sepsi - CFR Cluj: „Nu-mi convine”
Sepsi - CFR Cluj
Mutu e nemulțumit înainte de Sepsi - CFR Cluj: „Nu-mi convine”

Ultrașii din Giulești au refuzat atunci să cânte, după ce Liviu Ungurean, liderul lor, a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind acuzat că a constituit grup infracțional.

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Această familie a fost destabilizată”

„Eu cred că vor veni mulți fani la Craiova, și sper că ne vor încuraja. La Rapid nu e niciodată liniște. Sprijinul suporterilor e foarte important, mai ales că stadionul la Craiova a fi plin. E importantă pentru noi încurajarea venită de la suporteri. Această familie a fost puțin destabilizată.

Noi ne gândim doar la aspectul sportiv, apoi vom vedea ce se întâmplă cu celelalte aspecte. E un lucru bun că domnul Șucu a acceptat să facă deplasarea cu galeria. Ce s-a întâmplat cu Farul ne-a prăbușit.

Cu Farul nu am jucat chiar atât de slab, am avut ocazii. Dacă eram în avantaj, poate se schimba atmosfera. Eu nu am dubii că fanii vor fi alături de noi la Craiova”, a declarat Bergodi, la conferința de presă.

Bergodi: „A trebuit să le refac moralul băieților”

„Sperăm ca această pauză să ne fi fost de folos pentru a ne reveni moralul. Venim după o înfrângere. Vom vedea după meci dacă a fost o pauză bună pentru noi. Faptul că am pierdut acasă primul meci de play-off a fost un duș rece. A trebuit să le refac moralul băieților, care s-au pregătit bine.

Fiecare meci are istoria lui. Mă gândesc doar că trebuie să avem curaj, încredere. Craiova părea a patra echipă după sezonul regular, acum e a doua. Pierzi un meci în play-off și se poate întâmpla orice”, a declarat Bergodi.

VIDEO. Conferința integrală a lui Bergodi

Citește și:

Prima decizie luată de UTA după suspendare » Anunț din interior: „Cei îmbrăcați în negru au făcut doar scandaluri”
UTA ARAD
Prima decizie luată de UTA după suspendare » Anunț din interior: „Cei îmbrăcați în negru au făcut doar scandaluri”
Ionuț Lupescu, după suspendarea primită de Dinamo: „Sunt de acord că trebuie toleranță 0, dar..” + Indicii despre numele noului stadion
DINAMO
Ionuț Lupescu, după suspendarea primită de Dinamo: „Sunt de acord că trebuie toleranță 0, dar..” + Indicii despre numele noului stadion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  28 Martie 2024, 15:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează