FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Criticat de Becali, ”Bezmeticul” a făcut singur 15 puncte pentru Steaua

Rusescu speră să joace şi cu Steaua în grupele Ligii Campionilor, după ce a făcut-o deja cu Unirea Urziceni
Rusescu speră să joace şi cu Steaua în grupele Ligii Campionilor, după ce a făcut-o deja cu Unirea Urziceni

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 22:46

Cu cele 9 reuşite ale sale în acest sezon, Rusescu a ajutat Steaua să fie încă în lupta pentru titlu. CLICK AICI PENTRU IMAGINI FOTO SI VIDEO de la U Cluj-Steaua 0-1!

Raul Rusescu a costat doar 100.000 de euro vara trecută, cînd a fost adus de la Urziceni, dar se dovedeşte a fi, pînă în acest moment, cel mai bun transfer al roş-albaştrilor. Nu şi în viziunea lui Gigi Becali, cel care l-a criticat pe atacantul de 23 de ani chiar şi după partida de la Cluj, cu Universitatea.

Asta deşi, în cele 17 meciuri ale sale în campionat în acest campionat, Rusescu e cel mai bun marcator al roş-albaştrilor, cu 9 reuşite. Cele 9 goluri ale lui Raul au adus 15 puncte trupei din Ghencea din totalul de 38 din acest moment. Fără acestea, Steaua ar fi fost acum pe poziţia a zecea, la egalitate cu FC Braşov şi Ceahlăul.

Chiar şi pe site-ul specializat transfermarkt.de, cota lui "Ruse" a explodat, el ajungînd în acest moment să fie cotat la 2,1 milioane de euro, ceea ce-l pune pe primul loc în topul celor mai scumpi atacanţi ai lui Ilie Stan.

În ce partide de Liga 1 a marcat Rusescu
Steaua - CS Mioveni 4-0
Steaua - U Cluj 2-1
Steaua - Pandurii 1-2
Steaua - Chiajna 2-1
Steaua - FC Braşov 1-0
Dinamo Steaua 1-3 (2)
CS Mioveni - Steaua 0-1
U Cluj - Steaua 0-1

"Ştiu că pot fi criticat oricînd de patron, dar pe mine nu mă interesează decît să marchez cît mai des, să ajut Steaua să cîştige trofee" (Raul Rusescu, atacant Steaua)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  14 Martie 2012, 12:23

rusescu este un fotbalist bun pentru campionatul nostru, dar sa nu faca greseala sa plece la vreo echipa mai rasarita din afara ca nu-l cad bine. Sincer, il simpatizez dar nu cred ca ar face fata intr-un campionat mai puternic

brod
brod  •  14 Martie 2012, 09:48

eu nu vă îndemn să faceţi ce vă învaţă corespondentul care semnează primarultheone... ci numai să-l visaţi în fiecare noapte pe favoritul vostru, gigi becali. şi să aveţi parte, în raport cu şefii voştri, de "reţeta becali". amin!

starchild
starchild  •  14 Martie 2012, 09:44

Hai sa vedem cine a marcat si celelalte goluri, si de restul jucatorilor ne dispensam (ii trimitem sa scrie la GSP, sunt sigur ca ar scrie mai bine) ... Primu pe lista e Tatarusanu, daca Rusescu a marcat 9 goluri, Tatarusanu a primit 13, unde am fi fara golurile le incasate de Tatarusanu?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează