FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 0-0

Hakim Abdallah, desființat după ce a făcut la Iași: „Nu are nicio scuză”

Hakim Abdallah / foto: Raed Krishan (GSP)
Hakim Abdallah / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 08:28 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 09:56

Directorul sportiv al lui CFR Cluj, Marius Bilașco, a comentat ratările dinamovistului Hakim Abdallah în meciul cu Poli Iași (0-0).

Dinamo s-a întors cu doar un punct de la Iași (0-0), în ciuda unei reprize secunde bune, în care a avut mai multe oportunități de a tranșa partida în favoarea sa.

Florinel Coman, direct în Champions League!? Adrian Ilie aruncă „bomba”: „Ofertă din Bundesliga!”
FCSB
Florinel Coman, direct în Champions League!? Adrian Ilie aruncă „bomba”: „Ofertă din Bundesliga!”

Risipitorul zilei a fost atacantul Hakim Abdallah, care a irosit mai multe ocazii clare. Inclusiv din poziție de singur cu portarul! Iar Marius Bilașco, fost atacant de meserie, acum director sportiv la CFR Cluj, nu l-a iertat pe jucătorul născut în Franța.

Marius Bilașco: „Când ratezi asemenea ocazii nu poți să fii fericit”

„Fericit nu e, dar atacantul trebuie să o bage în poartă. Indiferent de situaţia pe care o are, trebuie să dea gol, mai ales într-un meci de o asemenea miză şi încărcătură.

Când ratezi asemenea ocazii nu poţi să fii fericit. Dinamo a dominat meciul şi a fost echipa mai periculoasă, dar pe termen lung e o problemă.

A avut o seară neagră (n.r - Hakim Abdallah). La prima ocazie nu are nicio scuză. E prea singur, de pe picioare, sare puţin, dar nu e lovitură atât de grea încât să nu prinzi poarta”, a analizat Bilaşco la Orange Sport.

Antrenorul Zeljko Kopic a fost nemulțumit și el

Și antrenorul Zeljko Kopic s-a arătat nemulțumit de ratări. „Am schimbat doi jucători la pauză, l-am introdus pe Selmani ca să țină de minge sub presingul adversarului. Cred că am fi meritat cele trei puncte. Ne-am creat o mulțime de ocazii. Sunt fericit de modul în care am arătat, de energia depusă. Doar ratările mă nemulțumesc.

E ok un punct, dar în aceste circumstanțe, cu astfel de ocazii, ar fi trebuit să marcăm. Când jucăm ca în repriza secundă nu am cum să fiu nemulțumit.

Cred că trebuie să luăm fiecare meci în parte. Nu ne ajută dacă ne gândim pe termen lung. Trebuie să lucrăm în continuare cât de bine putem la antrenamente. Am avut 3 meciuri grele în ultimele 7 zile. Sunt mândru de prestația echipei. Nu mă pregătesc pentru play-out, iau fiecare meci în parte”, a spus Zeljko Kopic la Orange Sport.

4 goluriși 2 pase decisive are Hakim Abdallah în acest sezon, în 30 de meciuri

VIDEO. Ionuț Negoiță caracterizează Dinamo la un an de la venirea Red&White: „Nu am văzut lucruri majore, nimic notabil! E nevoie de bani!”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rocky3
rocky3  •  02 Martie 2024, 13:09

Plus că Abdalah are doar 2 viteze: încet și pe loc!:)

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  02 Martie 2024, 10:58

Cand aduci jucatori cu 3 goluri in 200 de meciuri , asta este rezultatul !!! In fata portii trebuie sa ai glezna fina si sa stii sa lovesti mingea !!! Pop era mult peste ce avem noi in acest moment ...dar desteptul de Burca la dat ....Pe moldoveanul ala de ce l-au mai adus ??? In toata lumea asta sa nu gasesti un atacant ...curios ...noi nu avem un coordonator la mijlocul terenului

Vezi toate comentariile (2)
Comentează