FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Critici pentru Alibec de la primul său antrenor! "Fă ceva dacă știi că ai problema asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2016 17:08

Denis Alibec este criticat și de antrenorul său de la Farul, Ion Marin. Acesta spune despre atacantul Astrei că este singurul vinovat pentru kilogramele în plus pe care le are. 

"Alibec este produsul Farului, eram acolo când jucam cu 3 juniori în teren, în Liga 1, mă refer la Matei, Alibec și Fatai.

Piciorul stâng este excepțional, avea forță, control bun de balon, calități deosebite. El este un jucător puțin capricios, eu cred că trebuie să se maturizeze mai repede, a ajuns la un club mare.

Chiar dacă nu arată, sunt sigur că Iordănescu a fost deranjat de declarațiile lui Alibec. El este vinovat, dacă tot ai kilograme în plus, fă ceva cu ele și pierde-le.

Noi la Farul aveam grijă și de școala lor, de examenele lor, dar prefera să le dea altă dată, gândea la fel. Și atunci avea probleme cu ceea ce înseamnă antrenamentul și jocul.

La Astra, după ce a pierdut balonul el sau un alt coechipier, dădea din mâini și mergea pe teren. Această poziție te descalifică", a zis Ion Marin la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1247570525271888
Ionut Constantin Vilsan  •  05 Aprilie 2016, 18:26

Alibec, Fatai, Matel, Voiculet, Matei, Bacila + Gerlem si Chico...cu jucatorii astia a reusit sa retrogradeze marele antrenor Marin Ion.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează