FOTBAL  »  Superliga  »  HAPOEL BE'ER SHEVA - FCSB, JOI, 20:00, PROTV, TELEKOM, GSP.RO

Critici pentru Dică și FCSB: "Nu știau cum e Alibec? E ca Goe" » Dezvăluiri incredibile despre Budescu: "De două ori mai multe probleme ca Alibec"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 12:45

Valeriu Răchită, fost fundaș la Steaua, a vorbit despre Denis Alibec și a spus că Nicolae Dică a greșit când l-a exclus din lot după gestul din meciul cu FC Voluntari.

"Ceea ce se întâmplă cu Alibec mi se pare o lipsă de tact din partea celor de la Steaua. Pe el îl știa lumea. Noi, cei din lumea fotbalului, știam că Alibec este un Goe. Cred că Alibec ar trebui ajutat.

Nu a răbufnit la adresa unui coechipier sau a antrenorului. Alibec a avut acea reacție pentru că nu i-a ieșit jocul. Ar trebui ca Dică să-l ia și să discute între patru ochi. Să-i explice ce vrea de la el. E căpitanul echipei, un jucător determinant. Asta ar fi soluția. Când l-ai luat nu știai cum e? De ce Hagi a reușit să-l resusciteze pe Alibec?", a spus Răchită la TV Digi Sport.

Răchită a vorbit și despre Constantin Budescu, cel pe care-l știe de la Petrolul, acolo unde mijlocașul stelist a jucat la începutul carierei.

"Eu l-am avut pe Budescu la echipă. El, la 20 - 21 de ani făcea probleme de două ori mai mult decât Alibec, dar toate problemele le-am rezolvat în vestiar sau pe terenul de antrenament. L-am dat afară din antrenament, l-am trimis acasă din cantonament, dar găseam soluții atunci", a adăugat Răchită.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Octombrie 2017, 17:50
Postat de sprinjeanul pe 16 Octombrie 2017, 15:28

nu cunosc niciun bun fotbalist roman(ozon,dobrin,dumitru,balaci,hagi)care sa fi fost usa de biserica,asa ca lasati-o mai usor cu,caracter,educatie .....samd.astea sunt povesti!

Usa de biserica, nu, dar alta calitate, da. Lucescu, tata si fiu, Lupescu, tata si fiu, Dembrovschi, Boloni, Gica Popescu, Costica Stefanescu, Dan Petrescu, Craioveanu, Ionut Sabau, Gabi Balint etc.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  16 Octombrie 2017, 15:28

nu cunosc niciun bun fotbalist roman(ozon,dobrin,dumitru,balaci,hagi)care sa fi fost usa de biserica,asa ca lasati-o mai usor cu,caracter,educatie .....samd.astea sunt povesti!

modestxxl
modestxxl  •  16 Octombrie 2017, 14:03
Postat de cpt.ahab pe 16 Octombrie 2017, 13:31

Prin urmare, treaba antrenorului e sa repare prostiile si nepasarea parintilor si a scolii, institutiile care au exact rolul de a educa asa cum se cuvine ipochimenul. N-ar fi mai bine sa fie selectati copiii, atunci cand se apuca de fotbal, tinandu-se cont, in primul rand, de caracter si educatie, si nu de mingicareala? Sa stii foarte clar, de la bun inceput, ca de esti o problema pentru colectiv, esti out?! Nu, n-are altceva de facut Dica, decat sa-i faca unghiile lui Alibec si sa-i spuna povesti mobilizatoare! N-ati vazut sistemul din fotbalul care conteaza? Faci fata, bine. Nu tii pasul, nu sta nimeni sa-ti sufle-n ciorba. Esti tras pe tusa imediat. Romanii cresc niste rasfatati si niste iresponsabili pana la adanci batraneti, pentru ca nu se gandeste nimeni ca ar mai trebui lasati sa se izbeasca singuri cu capul de prag, pentru a se dezmetici.

Acum câțiva zeci de ani, antrenorii de la centrele sportive se interesau, o dată pe săptămână, de situația școlară a celor pe care îi antrenau. Toți aveau facultatea de sport la bază, dădeau examene la metodică, pedagogie, știau să lucreze cu tinerii. Acum? Toți antrenăm, indiferent de pregătirea noastră profesională. :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează