FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Criza financiară îşi arată colţii şi pe Bega » "Intrăm în grevă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2010 00:00

Jucătorii iau în calcul varianta de a boicota cantonamentul de la Flachau.

Cu mai puţin de trei săptămîni înainte de debutul noului sezon, Timişoara stă pe un butoi cu pulbere. Fotbaliştii sînt total nemulţumiţi de decizia conducerii de a diminua salariile şi de a-i amenda la finalul campionatului trecut, astfel că se gîndesc să boicoteze startul Ligii I! Mulţi dintre jucători chiar nu au vrut să plece ieri în cantonamentul de la Flachau dacă patronul Marian Iancu nu renunţă la sancţiunile financiare, dar n-au obţinut decît promisiunea că vicepreşedintele Emil Roşianu va negocia în Austria un armistiţiu.

"Eu n-am ce să cedez, toţi sînt cu salariile la zi. De-acum încolo, o să discut cu ei doar pe regulamente, pe legi şi pe extrase de cont. Ce să spun, sînt nemulţumiţi pentru că, pentru prima oară în cinci ani de zile, au fost şi ei amendaţi?! Dacă se va ajunge la grevă, atunci voi vedea şi eu clar cine este pentru Poli şi cine nu, cine se gîndeşte doar la bani şi cine la performanţă. Dar vă asigur că nu va fi nici o grevă!", a explicat Iancu.
Căpitanul Dan Alexa aşteaptă şi el "tratativele" cu Roşianu: "Da, sînt nemulţumiri, sînt probleme. Sperăm însă ca pînă la începutul campionatului totul să se rezolve".

120.000 de euro pe sezon e media contractelor anuale la Poli, cel mai mare salariu fiind al lui Sepsi, care ia 180.000 de euro

35.000 de euro e media reducerilor salariale impuse de Iancu vara aceasta

- După ce Iancu a ameninţat că se va retrage dacă nu va fi sprijinit de autorităţi, Consiliul Local a virat ieri în contul clubului o tranşă de 400.000 de lei.
- Mitică Dragomir: "Fără Iancu şi Chivorchian, Timişoara e ca maşina fără şofer. Dacă pleacă Iancu, Poli va juca încă 20 de ani în liga secundă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cfrele
cfrele  •  07 Iulie 2010, 09:42
Postat de mirceap90 pe 06 Iulie 2010, 09:00

pt florinch : bai idiotule este chiar asa de proasta natia voastra de miticcii de acolo de la fecalesti.iancu nu ia bani decat daca face performanta adica daca intra an de an in europa league sau CL .si inca ceva idiotu lu peste.acesti bani merg la copii si juniori si la amenajarea stadionului si a terenurilor de antrenament.nu pot fi nici cumparati jucatori cu ei nici platite salariile cu ei.boule mai informeazate si dupaia comenteaza.

:D du-te mah, serios?? cred ca pana si tie ti se face pielea de gaina cand citesti ce tam.penii ai scris.

mosu44
mosu44  •  07 Iulie 2010, 08:55

DE BAIATUL DESTEPT DE LA LIGA NU NE SCAPA NIMENI.CE ATI FACUT CU FOTBALUL ROMINESC,ATOTSTIUTORULE?Mai mitica inbanat ati vazut primele ghete de fotbal.Mai apoi stapinii tai inconjurati de o sleahta de lingai >reactie normala< ati tot cautat sa ne stergeti de pe harta fotbalistica a tarii.BUCURESTENILOR,mitici sint cei care fac parte si cei care sustin mafia de capitala.Indiferent de loc de nastere s-au domiciliu

claustrofobus
claustrofobus  •  06 Iulie 2010, 12:13

mai deontologiii lui tolontan. nu mai tot faceti afrimatii cretine si ridicole. cand va aud cu autoritatile locale numai habarnisti folosesc acesti termeni. partenerii clubului f.c. timisoara sunt pe de o parte consiliul local si primaria timisoara si PeDe alta parte consiliul judetean timis. cei care nu isi respecta intelegerea cu clubul sunt portocalii de la consiliu judetean in frunte cu ostaficiuc si sustinut de alin popoviciu. primaria timisoara s-a tinut de cuvant, desi e greu cu banii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează