Articol de - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 04 ianuarie 2015 22:01

Fosta iubită a stelistului Mihai Costea, Daniela Crudu, revine în această seară la "Un show păcătos", emisiunea prin care s-a consacrat în televiziune.

Mihai Costea n-a mai jucat într-un meci oficial de un an şi trei luni pentru Steaua, de la partida cu Avîntul Bîrsana, 4-0, din Cupa României! De atunci, fotbalistul adus ca o mare speranţă în Ghencea se antrenează singur şi încasează un salariu de 13.000 de euro lunar.

"Mă antrenez cu un preparator fizic la stadion şi aştept şi sper să reuşesc să mă transfer. Eu consider că mai am multe de arătat în fotbal!", spunea atacantul în urmă cu doar o lună.

Fără performanţe pe plan sportiv, Costea s-a despărţit şi de Daniela Crudu, fapt ce a ajutat-o mai mult pe fosta iubită a acestuia decît pe fotbalistul de 26 de ani. Începînd din această seară, de la ora 22:30, Cruduţa revine în postura de asistentă TV la Antena 1, la "Un show păcătos", job la care a renunţat obligată de fostul oltean.

Dan Capatos, realizatorul emisiunii, explică motivele reîntoarcerii asistentei: "Cruduţa a fost fortaţă de către iubitul ei de atunci să renunţe la acest job. I-am promis că în momentul în care se va elibera de acea relaţie se va putea întoarce acasă! Ea a părăsit această emisiune în lacrimi, acum o primim zîmbind!".

După despărţirea de Daniela Crudu, Nilă n-a stat mult singur şi s-a orientat către Denisa Botcari, care a avut mai multe relaţii cu fotbalişti.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Joi au reunirea
Steliştii se pregătesc de finalul vacanţei de iarnă, iar joi, 8 ianuarie, aceştia vor participa la reunirea echipei, care va avea loc la stadionul Steaua. Chipciu şi compania vor efectua chiar joi un prim antrenament, apoi pe 9 ianuarie, la ora 8:00, vor face vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Primul cantonament al steliştilor va începe pe 10 ianuarie, în localitatea spaniolă Oliva Nova.

Dorinţa lui Breeveld
Adus de Costel Gâlcă la Steaua, în vara anului trecut, olandezul Nicandro Breeveld n-a prea fost folosit, dar mijlocaşul nu-şi pierde speranţa: "Trebuie să fiu din ce în ce mai bun la antrenamente, iar cînd voi juca să îi arăt antrenorului adevărata mea valoarea. Doar aşa îţi poţi cîştiga locul printre titulari. O dată cu reluarea sezonului trebuie să fim concentraţi, iar la final să cîştigăm un nou campionat. Cea mai mare dorinţă este titlul de campion".

Pariuri pe Keşeru
Cu 30 de goluri în 2014, Ioan Andone crede că şi-n acest an Claudiu Keşeru va avea un parcurs foarte bun: "Va înscrie cel puţin 20 de goluri în acest campionat. Este tipul atacantului de careu, pe care-l tot căutau cei din Ghencea! În plus, Keşeru este şi o soluţie pentru echipa naţională, una reală. Nu este genul de fotbalist pe care să-l foloseşti cinci minute. Chiar te poţi baza pe el!". "Mi-am stabilit obiectivele pentru 2015, dar le ţin pentru mine! Pariul din 2014 mi-a ieşit", spune şi Keşeru.

Tănase lăudat
Unul dintre cei mai buni atacanţi din actualul sezon al Ligii 1, jucătorul CFR-ului, Gregory Tade, a vorbit la superlativ despre stelişti: "Mi-a plăcut mult Tănase, pot să spun că a avut evoluţii de clasă, a făcut totul să pară uşor şi chiar m-am bucurat să joc împotriva lui şi să-l văd evoluînd la tv". Acesta a discutat la Digi şi despre un transfer în Ghencea: "Am mai spus-o şi înainte, bineînţeles că ar fi dificil de refuzat o ofertă de la Steaua, dar ar fi foarte dificil să părăsesc CFR Cluj şi după să vin aici din postura de adversar".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”