FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

CS Otopeni - Botev Plovdiv 1-2, în ultimul meci al ilfovenilor în Antalya

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2009 00:00

Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu, CS Otopeni, a pierdut, joi, scor 1-2, în faţa formaţiei bulgare de primă ligă Botev Plovdiv, în ultimul joc amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Unicul gol al alb-albaştrilor a fost marcat de Hristu Chiacu, în minutul 40. Liviu Ciobotariu a trimis pe teren următorul "11": Munteanu - Popovic, Diogo, Ivan, Vitinha - Nasser, Chiacu, Pană, Constantin - Negru, Yontcha. În partea secundă a fost rulat restul lotului.

Întâlnirea cu bulgarii a fost al doilea meci amical disputat de CS Otopeni în ultimele două zile, după ce miercuri a pierdut în faţa celor de la Pirin, tot din Bulgaria, scor 0-1.

În cantonamentul din Antalya, formaţia ilfoveană a mai înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Olimpia Ljubliana (Slovenia), 0-2 cu FC Khimki (Rusia), 1-1 cu GSK Piast Gliwice (Polonia), 3-2 cu FC Seul (Coreea de Sud), 4-3 cu FC Kleve (Germania) şi 1-2 cu Kuban Krasnodar (Rusia).

Delegaţia lui CS Otopeni se va întoarce în ţară vineri, la ora 18:30, pe aeroportul Henri Coandă.

Sursă: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează