FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS OTOPENI, DUMINICĂ, ORA 18:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

"CS Otopeni merge la victorie pe Dinamo! Urmăriţi meciul! Va fi un joc ADEVARAT"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2009 00:00

Preşedintele lui CS Otopeni, Lucian Băroiu, promite o evoluţie de senzaţie a echipei sale în faţa liderului din Liga I şi spune că Dinamo va întîmpina o rezistenţă serioasă din partea ilfovenilor.

"CS Otopeni merge la victorie în Ştefan cel Mare! Campionatul acesta a fost un exemplu că echipele mici pot obţine rezultate importante în faţa granzilor. Valorile s-au nivelat, diferenţele sînt din ce în ce mai mici.

Noi am remizat în Ghencea, Timişoara a pierdut la Mediaş în tur, Buzăul a obţinut o victorie neaşteptată chiar ieri la Galaţi, aşa că ne putem aştepta la orice. Sîntem cu banii la minut, aşteptăm o evoluţie bună a băieţilor. Urmăriţi meciul pentru că va fi o partidă adevărată!" a spus Băroiu pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  15 Martie 2009, 15:53

:)))) of course, my horse ! ;)

 •  15 Martie 2009, 15:26

Deci sa lamurim 2 chestii 1 in tur un dinamovist a dat 2 goluri Chiacu si a doua chestie ...Dinamo e prea buna sa mai faca blaturi cu echipe de nivelul asta :) Cu alea mari nu se mai poate ...un campionat din fericire nu se mai castiga cu valize si blaturi din fericire :) ex Steaua pe locu 6 :))

 •  15 Martie 2009, 14:55

ce sa zica shi frustratzii:) ca e lat sigur.....dinamo e la fel de vinovata ca ei nu au fost in stare sa bata pe gazu.sau ca au pierdut cu 3 la 0 acasa:)))asta pt europolisti...pt restu...cine e mai bun sa castige

Vezi toate comentariile (8)
Comentează