FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID DATĂ AFARĂ DIN GIULEŞTI

CS Rapid i-a trîntit uşa în nas lui Copos: "Mai jucaţi după ce plătiţi datoria" Rapid a găsit soluţia de avarie

Rapid, interzisa pe Giulesti. Prima etapa o disputa in Regie
Rapid, interzisa pe Giulesti. Prima etapa o disputa in Regie

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 14:17

Rapidului i-a fost interzis accesul pe stadionul Giuleşti şi nu va putea organiza partida cu Vaslui pe arena inaugurată în 1939.  Problemele au apărut după ce Clubul Sportiv, administratorul stadionului, a solicitat plata datoriilor de 150.000 de euro şi încheierea unei noi înţelegeri. Astfel, Rapid va juca prima etapă în Regie, pe arena Sportului Studenţesc, formaţie care se deplasează pentru meciul inaugural la Chiajna.

"Între CS Rapid şi FC Rapid nu mai există un contract. Acesta a fost reziliat şi echipa nu mai poate evolua pe Giuleşti pînă cînd nu îşi va plăti suma datorată. Ne-am întîlnit la discuţii ieri şi aşteptăm un răspuns, ne găsesc în fiecare zi la muncă. După ce vor dispărea datoriile se va negocia şi o nouă înţelegere şi pot veni să joace pe stadionul «Valentin Stănescu»", a declarat preşedintele CS Rapid, Vali Ionescu, pentru GSP.RO.

Arena pe care rapidiştii au evoluat pînă în sezonul trecut, a trecut din administrarea Ministerului Transportului şi Infrastructurii în cea a Clubului Sportiv Rapid. FC Rapid trebuia să îi plătească o chirie pentru a putea folosi facilităţiile stadionului "Valentin Stănescu".

Aceasta nu este prima discuţie legată de chiria pe care Rapid era obligată să o plătească pentru a beneficia de "Giuleşti", dar de fiecare dată problemele au fost rezolvate înainte ca giuleştenii să rămînă fără stadion.

Prima etapă, în Regie

Dacă divergenţele nu vor fi soluţionate, alb-vişiniii riscă să nu poată evolua în Giuleşti înn prima etapă, cînd vor întîlni pe FC Vaslui. Astfel, rapidiştii au cerut aprobarea pentru a disputa primul meci în Regie, atunci cînd Sportul va pleca la Chiajna pentru întîlnirea cu Concordia. Rapid - Vaslui se va disputa cu porţile închise.

Antrenaţi în cea mai mare parte a sezonului trecut de Marius Şumudică, alb-vişiniii au terminat stagiunea pe locul 4, calificîndu-se în preliminariile Europa League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
hogash
hogash  •  15 Iulie 2011, 08:30

Fratii mei visinii nu va speriati, asta e si daca nu mai jucam in Giulesti ce?? Jucam pe o arena ultramoderna unde vor putea veni mult mai multi suporteri. Daca ne uitam in italia, AC Milan si Inter (mari rivale) joaca pe aceeasi stadion, AS Roma cu Lazio Roma, aceeasi arena (la fel mari rivale). Eu sincer cred ca se va imbunatati imaginea Rapidului jucand pe o asemenea arena. Nu a incercat Copos sa ia stadionu pe 50 ani ? Ar fi facut o mare arena dar nu poate pt ca smecherasii astia din minister ba vor spaga ba vor alte afaceri cu terenurile.

mihai889
mihai889  •  15 Iulie 2011, 02:35

Bun asa. Vedem meciul de pe camine:))

sharpe
sharpe  •  14 Iulie 2011, 23:45

in primul rand vreau sa le transmit tuturor..."La ssssspurcati mmmmuuuuuuiiiieeee la sssspurcati - tzarani "(sau asa cum le place lor sa li se spuna....stelisti),iar in al doilea rand ce cauta un stadion exclusiv pentru fotbal in administratia clubului sportiv ? si va intrebati de ce romanii/romania este,unde este d.p.d.v economic,social si cultural... SUNTEM PESTE TOT ACASA....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează