FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS U Craiova e în play-off, dar nu-și iartă vedetele! Ce se întâmplă cu cei 3 jucători excluși din lot

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 13:49

Președintele celor CS U Craiova, Marcel Popescu, a explicat care e situația celor 3 jucători excluși din lot și ce se va întâmpla în perioada următoare cu ei. 

" Madson, Acka și Rocha rămân îndepărtați, viața merge înainte. Noi nu suntem preocupați ce se întâmplă cu ei pentru că nici ei nu au fost preocupați cu ce se întâmplă la Craiova.

Subiectul ăsta e o problemă de bucătărie internă. Au fost în cantonament, au jucat după ce au început ultimele cinci meciuri, dar au fost probleme de disciplină.

Tragem copilul de urechi, dar nu spunem la vecini ce prostioară a făcut. Dacă se îndreaptă, se face vară și e liber”, a zis Marcel Popescu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Martie 2017, 19:25

...astia nu s vedete ...sunt jucatori mediocri ...putin mai buni ca I.Hagi...

dakesis
dakesis  •  06 Martie 2017, 17:34

au jucat din ce in ce mai prost. Nu stiu ce or fi facut cu disciplina, dar ca joc au fost din ce in ce mai jalnici. Nu pierdem nimic scapand de ei.

1676739039261473
Iosif Boncu  •  06 Martie 2017, 17:19

Acest comunist ordinar e dus cu capul aşa vreți să mai joace vreun străin la această echipă.Nu cred că este corect. Asa sa procedat şi cu Dumbe cînd a sărit să şi apere colegii la voi nu s a auzit de spirit de echipă. Ruşine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close