FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CS U CRAIOVA 1-2

CS U Craiova este aproape de podium, dar Sorin Cârţu se teme de retrogradere: "Încă nu sîntem salvaţi"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 22:15

CS U Craiova a cîştigat meciul cu Petrolul, 2-1, şi se află pe locul patru, dar Sorin Cârţu se gîndeşte la lupta pentru salvarea de la retrogradare.

"Mă simt bine că am cîştigat astăzi, după rezultatul contra celor de la Gaz Metan, care nu ne-a căzut bine. Ce am pierdut în etapa trecută, am echilibrat acum, la penalty-ul apărat de Bălgrădean. După cum a arătat repriza a doua, puteam cîştiga mult mai clar.

Este bine că învăţăm să jucăm în meciurile de acest tip, cu încărcătură foarte mare. Astăzi am întîlnit o echipă foarte bună.

Încă nu ne-am salvat de la retrogradare, pentru că dacă acumulezi 38 de puncte nu eşti salvat. Nu şitu dacă sîntem o echipă de podium, dar este greu să joci împotriva noastră.

Din păcate, avem prestaţii fluctuante, aşa cum s-a întîmplat şi azi, în prima repriză. Am şi zis în prima parte a meciului că nu avem nici o şansă dacă jucăm aşa, iar jucătorii şi-au schimbat atitudinea în repriza a doua", a spus Sorin Cârţu la LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
rovidiu
rovidiu  •  18 Martie 2015, 00:51

Cartu are dreptate insa doar azi... in ultimii ani locul 12 a terminat cu maxim 43 de puncte deci Craiova e la 5 puncte de salvare... As inclina sa cred ca aceasta echipa va castiga 3 puncte macar din meciurile cu Brasov si Iasi acasa, iar alte puncte mai pot veni din meciurile cu Rapid, Ceahlaul sau Galati in deplasare + ultimul meci cu CFR Cluj acasa...deci nu vad cum Craiova ar mai fi amenintata de retrogradare fie si daca la rezultat tot cred ca mai poate obtine puncte si in alte meciuri in afara celor mentionate mai sus...

foxy
foxy  •  18 Martie 2015, 00:05

Corect...stiu ca mi-ai zis odata ca nu suntem salvati, decat cand pica altii...stii tu ne Sorine...si s-ar putea sa aveti surprize ca e mare hora...

echilibrat
echilibrat  •  17 Martie 2015, 23:21

Felicitari Sorine pentru victoria de azi a Stiintei. Fotbalul romanesc are nevoie de Universitatea Craiova - ma bucur ca tu, Emil, cei din Craiova Maxima, cei din generatia 91 care au reusit ultimele performante ale Craiovei, munciti la renasterea Universitatii Craiova.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close