FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 2-1

CS U CRAIOVA - FCSB 2-1 // "Am vorbit între noi la pauză că putem să câștigăm" » Mesajul lui Elvir Koljic după dispariția lui Ilie Balaci

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 23:25

CS U Craiova s-a impus în fața FCSB-ului, scor 2-1, chiar în ziua în care Ilie Balaci a murit în urma unui infarct. 

Elvir Koljic, bosniacul din atacul oltenilor, a dat tonul revenirii oltenilor, egalând la 1. Acesta a ratat și un penalty, la scorul de 2-1, iar la finalul partidei a ținut să-i dedice victoria regretatului Ilie Balaci

"A fost un meci foarte greu. Știam dinainte că FCSB e o echipă foarte bună. Sunt fericit că s-a terminat această serie de meciuri fără victorie în fața ei. A fost greu că am primit gol așa repede. Nu s-a întâmplat nimic la pauză, am vorbit între noi că putem să câștigăm în a doua repriză. Sunt foarte fericit că am reușit să întoarcem scorul  Din păcate, am ratat un penalty, dar e mai important că am revenit și că meciul s-a încheiat 2-1. 

Această victorie e pentru Ilie Balaci. A fost alături de noi în ultimele zile și e trist ce s-a întâmplat", a spus Elvir Koljic, la TV Digi Sport.  

6 goluri
are Koljic de când s-a transferat la CS U Craiova

Vezi șiCSU CRAIOVA - FCSB 2-1 // Au rupt blestemul în memoria lui Balaci! Oltenii au revenit fantastic în repriza secundă cu FCSB: prima victorie cu roș-albaștrii pentru o echipă din Craiova după 16 ani!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  22 Octombrie 2018, 14:35

Koljic a auzit de Ile Balaci, stie cine a fost, cat de mare a fost, doar Basarab Panduru zice ca nu prea a auzit. Ar mai fi ceva de zis?

110146613198286
Gabi Simon  •  22 Octombrie 2018, 11:18

Asa este la FCSB de citiva ani e o brambureala in care patronul incearca sa faca tot,si isi pune antrenor doar de fatada,pt a fi doar la mina lui. Sezonul acesta echipele care se vor bate la campionat are sa fie CRAIOVA, CFR, ASTRA si apoi FCSB ca o completare a echipelor ce se vor bate la titlu. Aseara CRAIOVA a aratat ca au jucat mai bine decit FCSB si tristetea in care se afla acum CRAIOVA prin trecerea in nefiinta a inegalabilului ILIE BALACI JUCATORUL SIMBOL AL OLTENIEI,VICTORIA DE ASEARA a mai indulcit un pic atmosfera din jurul suporterilor si a orasului. D-zeu sa il ierte si lumina fara de sfirsit sa ii straluceasca si sa se odihneasca in pace.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 Octombrie 2018, 07:57

Cum a revenit CSU dupa pauza? Prin prostia celor de la FCSB, in speta Becali+Dica+MM Stoica, cei care l-au adus pe insipidul Rusescu, in locul lui Keljic propus, cei care l-a inlocuit la pauza pe Florin Tanse cu aerianul Morutan si pe Ovidiu Popescu cu Teixeira. In plus, Balgradean a luat un gol de incepator (golul 2 al oltenilor). Asa este cand iti bati joc de echipa si te consideri mare antrenor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează