FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 2-1

CS U CRAIOVA - FCSB 2-1 // Premieră! Dică l-a înfruntat pe Becali, după eșecul din Bănie

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 23:16

Nicolae Dică, tehnicianul lui FCSB, a vorbit despre înfrângerea suferită de roș-albaștri la Craiova, 1-2. 

"Am început jocul bine, am marcat repede și am mai avut ocazii de a închide meciul. Și defensiv am stat bine, dar în repriza  a doua  am început să le oferim oportunități celor de la Craiova. Am fost egalați, iar apoi jocul a curs mai bine către ei. N-am reușit să câștigăm, dar trebuie să stăm cu capul sus și să fim mai uniți.

La o echipă sunt și astfel de momente dificile.  

Campionatul e lung, nu s-a decis în această seară campioană. Acum două etape aveam patru puncte avans, acum avem două în spatele CFR-ului. Dacă legi 4-5 victorii la rând, poți ajunge pe primul loc.  

Problema mare e că jucătorii noștri accidentați sunt din linia defensivă. Am probleme și pentru următorul meci. Junior Morais nu va juca, Nedelcu va fi și el suspendat", a comentat Nicolae Dică, la Look TV. 

Pentru prima oară în mandatul la FCSB, Dică s-a încumetat să se ia de Becali: "Dacă aș avea mai multă libertate de decizie, probabil că aș face mai multe la echipă". 

"Condoleanțe familiei lui Ilie Balaci. A fost un mare fotbalist, un mare caracter. Am rămas șocați și noi de dimineață când am auzit această veste" Nicolae Dică

Vezi și: CSU CRAIOVA - FCSB 2-1 // Au rupt blestemul în memoria lui Balaci! Oltenii au revenit fantastic în repriza secundă cu FCSB: prima victorie cu roș-albaștrii pentru o echipă din Craiova după 16 ani!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
sexilian
sexilian  •  22 Octombrie 2018, 10:57

uniti-va pana va dizolvati,PRIPASIL0R..........

520143398153430
Pavel Radu  •  22 Octombrie 2018, 10:09

Du-te Dica , du-te , nu te mai umili atata ! Nu merita toti banii ciobanului umilinta unui om !

10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  22 Octombrie 2018, 10:09

Aahahaha, cica "l-a infruntat"!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează