FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - AFC HERMANNSTADT 1-1

CS U CRAIOVA - HERMANNSTADT // Oltenii au egalat dintr-un penalty controversat » Ți se pare corectă decizia? + reacția specialistului: "Fază de comicii vestiți ai ecranului"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 18:50

CS U Craiova nu a strălucit mai deloc în timpul meciului cu AFC Hermannstadt, 1-1. Oltenii au fost conduși încă din minutul 7,  dar au egalat dintr-un penalty controversat acordat înainte de pauză. 

Arbitrul de centru Iulian Călin a acordat lovitură de pedeapsă la un duel dintre Tătar și Alexandru Cicâldău. Oaspeții au contestat dur decizia arbitrului, iar reluările TV au arătat că decizia arbitrului a fost una controversată. 

"O fază de comicii vestiți ai ecranului, un penalty inventat 100%" Ion Crăciunescu

A fost penalty la duelul dintre Tătar și Cicâldău?

Da, decizia e corectă
Nu, indiscutabil arbitrul a procedat greșit

Penalty-ul a fost transformat fără emoții de Elvir Koljic, iar cele două echipe au intrat la egalitate la cabine, 1-1.

În prealabil, pe durata primei reprize, oltenii mai solicitaseră un penalty după o cădere a lui Alexandru Mitriță într-un duel cu fundașii oaspeților. 

Citește AICI cronica partidei dintre CS U Craiova și Hermannstadt, 1-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
firaldo
firaldo  •  07 Octombrie 2018, 12:57

1 miliard de articole...penalty gratuit pentru Craiova...da este adevarat nu a fost,dar nici macar o fraza despre lovitura cu piciorul in stomac asupra lui Koljic,fara nici o legatura cu mingea...efectiv lovitura de MMA,dar nimeni nu zice nimic de asta,cand Craiova era penalizata cu penalty la FCSB,la un fault facut de Kay la 3 m in afara careului nimeni nu s-a revoltat,este cel putin ciudata atitudinea gsp-ului fata de Craiova,extrem de critica,la limita bunului simt chiar,sa intrebi daca asa este in Oltenia ptr ca Bancu a injura cativa suporteri,adica sa vrei sa spui ca oltenii sunt toti asa...ma astept la asta la un user...dar nu la un ziar...atentie..impartial...de sport...asa a fost si cu gestul mitocanesc a lui Marcel Popescu cu degetul mijlociu...gsp a jignit efectiv toata Oltenia pentru un singur om,cand CFR primea penalty-uri pe banda rulanta...se faceau ca nu vad...cand FCSB beneficiaza de ajutorl arbitrilor...cauta absolut orice...chiar si cu degetul daca il atinge...se pune stop cadru ptr a arata ca a fost penalty,domnule Ioanitoaia esti o persoana de joasa speta si rezbunator,v-ati pierdut acreditarea la Craiova datorita caracterului pe care il aveti.Dupa modul in care scrieti...va rog sa va schimbati numele,faceti de ras marii gazetari care au scris in Gazeta...Gazeta fcsbistilor este cel mai potrivit ptr dvs!Toate cele bune.

1738987013025736
Aurel Habalau  •  07 Octombrie 2018, 10:43

Am intrebat 100 de romani daca a fost 11 metri au zis ca nu....si omuleti verzi de pe alta planeta se mira....in ceia ce priveste cuvintele ...jicnirile ..amenintarile ...tin de educatie ...s-au spunem asa e la fotbal la noi....restul o mie de pareri.....cit e pe tabela la sfirsit asta conteaza ....

remarque
remarque  •  07 Octombrie 2018, 10:33

Penibil. FCSB, CFR, CS U Craiova. La care mai adaugam Viitorul, Botosaniul, Chaijna, Voluntari s.a.m.d. Furt, cooperativa, lipsa de fair play, circ.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează