FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS U Craiova nu se ferește și o spune răspicat: „Vrem titlul” + Răspunsul președintelui Marcel Popescu pentru contestatari

Marcel Popescu, președinte CS U Craiova
Marcel Popescu, președinte CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 19:51

Marcel Popescu, președintele lui CS U Craiova, e convins că formația sa va avea forța necesară pentru a se lupta la titlu. 

Mai mult, acesta îi contrazice pe cei care au fost convinși că oltenii nu vor mai conta în acest campionat după ce l-au vândut pe Alexandru Mitriță.

Ne dorim titlul, nu ne ascundem după deget. Vrem să fim campioni ai României. Ce va fi, vom vedea.

Vom fi tot mai puternici, nu contează dacă pleacă liderii pe oferte de nerefuzat. Am demonstrat contrariul când toți credeau că vom fi slăbiți”, a zis Marcel Popescu la TV Digi Sport.

  • Alexandru Mitriță a fost vândut în această iarnă la New York City FC pentru 8 milioane de dolari. 

Ai aici toate detaliile despre partida CS U Craiova - Astra Giurgiu, ultimul joc din sezonul regulat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ipsilante
ipsilante  •  08 Martie 2019, 18:31

Il stiam pe Marcel Popescu, ca pe un conducator responsabil si sincer. Gargara asta cu titlul si Cupa, dupa doua infrangeri umilitoare, dar CLARE, dupa jocuri modeste, pierzand puncte MARI, la contra-candidate, ma face sa rad in hohot. Incostienta? Naivitate? Prostie? Nu cred. Pura abureala ! Cu Mangia, Stiinta nu va fi nici in 100 de ani campioana. Omul e simpatic, bun la echipa a doua dar, fara pretentii de performante notabile. Accidental, se mai poate lovi de el o Cupa sau altceva, o data pe deceniu, dar in rest, NIMIC! La ce joaca Stiinta, la incapacitatea lui de a motiva jucatorii, la cum face tactica si echipa, dupa adversar si, la modul si momentele, total aberante, in care face schimbarile, Manghia nu e antrenor performant. Deci, PLEACA MAMGIA! DEMISIA! Forza Stiinta

kaloogarele
kaloogarele  •  05 Martie 2019, 18:02

neamarcele, hai sa-ti zic ceva: cefereu', cu intrari financiare net inferioare craiovii (bilete, transferuri, fulare, etc) mai are otzira si face eventu. noi ... ne chinuim POATE la locu' trii. vezi? asta insamna sa ai manager.

para.para
para.para  •  05 Martie 2019, 14:59

Indiferent care echipa din Craiova o sa mai ia un titlu in Romania doar atunci cand n-o sa mai dea meciurile fecesebeului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează