FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS U CRAIOVA. Peste Koljic și Mihăilă » Avem cifrele: fotbalistul cu cel mai bun index InStat dintre jucătorii liderului

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 19:45 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 20:33

Căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu, are cel mai bun index InStat dintre toți jucătorii liderului. Peste Koljici, Cicâldău, Nistor sau Mihăilă.

Nicușor Bancu a fost în ultimul timp ținta multor critici, mai ales după evoluțiile din meciurile naționalei cu Irlanda de Nord și Austria. Că n-ar fi potrivit pentru postul de fundaș stânga, nici la club, nici la lot, că nu știe să se poziționeze, că ar fi mai util ca mijlocaș stânga. 

Îndreptățite sau nu, atacurile l-au scos la un moment dat din sărite și, după 4-1 cu Viitorul, căpitanul Craiovei i-a ironizat pe detractori: „Nu m-au descurajat criticile, ei sunt specialiști, au jucat fotbal în fața televizorului. Azi am evoluat iar foarte slab și pentru echipa de club, și mă bucur că am câștigat meciul. Sper să le câștigăm pe toate așa, e foarte frumos să fii pe primul loc".

Bergodi a continuat să-l utilizeze ca fundaș stânga, iar cifrele InStat îi susțin decizia. Într-un sezon 2020-2021 în care Bănia domină debutul de campionat, cu 5 victorii din 5 posibile, suferind doar un eșec, cel din Europa League, cu Lokomotivi Tbilisi (1-2), Nicușor are cel mai bun index InStat din tot lotul oltenilor: 302! 

Peste Koljici (284), golgeterul echipei, cu 6 reușite în 5 meciuri, peste Cicâldău (277), Nistor (252) și Mihăilă (247), celelalte vedete ale oltenilor. Semn că dă randament și este util echipei acolo unde e.

Realizările lui Bancu luate în calcul de indexul InStat

- 6 meciuri

- 1 gol, din două ocazii avute, 2 assisturi 

- 2 ocazii create 

- 9 faulturi comise, 8 suferite

 - 4 șuturi, dintre care 2 pe spațiul porții 

- 375 de pase, dintre care 82% reușite

Mai bun decât Camora

CFR-istul Camora, care este tot fundaș stânga, ca Nicușor, a primit cetățenie română și Rădoi l-ar putea chema la națională. Însă, în acest debut de sezon, are un index InStat de doar 266, mult sub al lui Bancu (302). Inclusiv liderul campioanei, Vinicius, e sub căpitanul "leilor", cu un index InStat de 289.

Citește și:

Craiova, răspuns oficial pentru Mihai Stoica: „Un fariseu! S-a vândut toată viața!” » Răspunsul lui MM: „CSU n-are de unde să știe cum e să plângi de bucurie”

Echipa care îl sperie pe Dan Petrescu: „Câștigă toate meciurile, nimeni nu poate să îi oprească” + Ce formație invidiază: „Are cel mai bun lot din România”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dora
dora  •  02 Octombrie 2020, 14:36

Vedeti ce note a primit de la GSP in primele 5 etape si mai discutam...5 in meciul cu Sepsi - castigat de olteni - 4 in meciul cu Voluntariul castigat de olteni !

albalbastru72
albalbastru72  •  30 Septembrie 2020, 13:29

Nu trebuie sa ne luam dupa InStat ca nu sintem la fotbal pe calculator,cifrele astea sint bune pentru cei care nu cunosc fotbalul si vor sa-l inteleaga ca sa poata investi sau sa poleiasca jucatori pentru a-i aseza pe raft la vinzare.Cine are ochi sa vada nu are nevoie de statistici.Nicusor e in forma,are evolutii bune si atitudinea potrivita fara sa straluceasca.In rest,nu aceste cifre trebuie sa-l impuna sau nu la nationala.Radoi alege pe cine vrea el,daca il prefera pe Camora sau pe altul e dreptul lui,el raspunde de rezultate.

3806523206054831
Victor Patru  •  30 Septembrie 2020, 12:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează