FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - SEPSI 1-1

CS U CRAIOVA - SEPSI 1-1 // Devis Mangia, contrariat: "Nu mă deranjează greșelile arbitrilor. Pentru mine, alta e problema"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 23:28

CS U Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate, scor 1-1. Devis Mangia critică maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu. 

"Nu știu ce decizii a luat arbitrul. Eu nu discut asta. Nu știu nici dacă a fost gol pentru Sepsi în final de meci. Nu mă deranjează greșelile. Pentru mine problema e când arbitrul e protagonist. Mi s-a părut foarte bu arbitrul de la meciul cu Astra, Alexandru Tudor. A controlat perfect meciul. 

Jucătorii trebuie să fie în centrul atenției. Cineva care vine și ia multe decizii ciudate le fură din merite. Este un campionat echilibrat, iar arbitrii pot face diferența.

Mitriță este un jucător foarte important pentru mine, dar și pentru fotbalul românesc. Este lovit în fiecare meci, lucruri care nu se văd. Nu doar el, mai sunt, Tandia, Ianis Hagi. Acești jucători ar trebui protejați", a declarat Mangia la TV Telekom Sport. 

Vezi și: VIDEO CS U Craiova, încurcată din nou de Sepsi! Oaspeții au ratat victoria pe final într-un meci extrem de tensionat

Eugen Neagoe pune tunurile pe "centralul" Radu Petrescu: "Nici nu știu ce a fluierat acolo"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
titiduru22
titiduru22  •  11 Noiembrie 2018, 06:03
Postat de observator_federal pe 10 Noiembrie 2018, 10:20

Da măi, dar Sepsi mai trebuie să și joace fotbal... Cât despre lecțiile de sportivitate pe care le ții fotbaliștilor olteni și lui Mangia, mai bine - nu știu vreun echivalent în ungurește - "Ciocu' mic!".

Tu in primul rand sa inveti sa scrii si sa citesti romaneste si apoi sa-i critici pe unguri .

andrei.f
andrei.f  •  10 Noiembrie 2018, 12:51

Penibili juveţii ăştia, se leagă de arbitraj când arbitrajul a fost scandalos în favoarea oltenilor. Au primit 11 m gratuit şi la unguri s-a anulat un gol valabil !

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  10 Noiembrie 2018, 12:12

Craciunescu spune ca nu au fost "simulari" la Mitrita si poate asa este caci stie mai bine, chiar daca mie mi s-a parut altfel, dar atitudinea din teren a lui Mitrita este departe de a unui lider - simulari repetate, nu numai acum, multe, foarte multe vociferari, si adesea exces de egoism. Oare, asa l-a vazut el in teren pe Balaci? Nu vreau sa ii iau din meritele incontestabile ale lui Mitrita dar ar trebui sa invete sa se comporte ca un profesionist pe teren. Si pentru ca am vorbit despre simulari, sa fie iertat dar am vazut atat de multe si de grosolane la Sepsi ca m-am ingrozit. Imi vine in minte faza in care Meza Kolli primeste galben pentru fault la portar. Daca a fost fault (nu judec) atunci trebuie vazut ca portarul a iesit cu mainile inainte iar jucatorul craiovean, daca a faultat, l-a lovit peste degete. Atunci cum naiba golkiperul se vaieta de cap? Si multe, exagerat de multe astfel de situatii. Una peste alta un arbitraj care ar trebui sa ii aduca lui Petrescu mai multe etape de penalizare. Asa este corect, jucatorul care greseste este eliminat iar arbitrul care greseste trebuie sanctinat. Altfel dam nastere la interminabile abuzuri.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează