FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS U CRAIOVA // Sorin Cârțu, prima conferință ca președinte al lui CSU Craiova: „Vreau să clarific un lucru despre Mangia”

Sorin Cârțu a fost prezentat azi la CS U Craiova, în funcția de președinte
Sorin Cârțu a fost prezentat azi la CS U Craiova, în funcția de președinte

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 11:18

Sorin Cârțu, 63 de ani, a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, în funcția de președinte al celor de la CS U Craiova. Cel poreclit Sorinaccio a vorbit despre planurile sale din Bănie și spune că nu se pune problema să amenințe în vreun fel postul antrenorului Devis Mangia. 

„Suntem din nou împreună, după doi ani. Mă aflu într-o postură nouă în organigrama clubului. Am o experiență mare în fotbal, de aproape 45 de ani, dar e ceva nou pentru mine. Nu le stăpânesc pe toate și sunt în perioada în care încerc să învăț. E un club care în această periodă, 2013-2019, a evoluat foarte mult și a plecat dintr-o poziție în care a început să construiască absolut tot de la zero. 

Sper că ne vom întări în perioada în care eu voi fi aici. Sper să fiu respectat, așa cum și eu promit că voi respecta pe voi (n.r - pe ziariști).

Nu aș vrea să se spună ceva despre mine și Devis Mangia pentru că eu nu vizez postul de antrenor. Am spus acum ceva timp că nu voi mai reveni pe banca tehnică a unei echipe. Așa că nu vrea să văd niciun fel de comentarii, ca să clarific acest lucru”, a spus Cârțu azi, în cadrul unei conferințe de presă.  

„Sorin Cârțu trebuie să fie legătura între club și mass-media și între club și FRF, LPF. Lângă mine se află un om care a trăit în fotbal, dar care nu ignoră ceea ce înseamnă fotbalul românesc, care trece printr-o criză morală. Sper că Universitatea Craiova va fi o locomotivă care să participe la redresarea fotbalului românesc”

„Ultimul event a fost în 1991, iar acum suntem în 2019. Se aliniază astrele și sper ca acest an să fie anul nostru. Vrem consacrarea internă și internațională” Marcel Popescu 

Fotbalist de legendă al Craiovei Maxima, pentru care a evoluat între 1973 și 1989, Cârțu s-a identificat și în perioada de antrenor cu echipele orașului Craiova. A fost antrenor la FC U Craiova, echipă dezafiliată în 2011, în două rânduri, pregătind-o și pe CS U Craiova în sezonul 2014-2015, ultima lui experiență în antrenorat.

Vezi și:Stephane Acka a revenit la CSU Craiova! Fundașul a mai jucat pentru olteni timp de trei ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
ipsilante
ipsilante  •  16 Martie 2019, 14:32

Stiinta e numai una: Universitatea Craiova! Nu FC Booveni sub acoperire si fara nici o legatura cu Universitatea din Craiova ci doar, poate, cu "Universitatea" de la Perinita, acolo unde a studiat patronal brutar si apartinatorii lui. Ho, zburdalnicilor! Nu mai pupati *** mentorului vostru! Faceti pauza sa nu sucombati! Cand esti incapabil sa produci ceva pozitiv (vezi "mititelu" si sectantii lui!), din FRUSTRARE te arunci , verbal si fizic, sa distrugi tot ceea ce functioneaza si face performanta, in urbe: Universitatea Craiova. Ce-ar fi daca v-ati incorda muschii exclusiv pe formarea unei echipe puternice si pe promovare. Cand ati fi devenit deja competitivi si ati fi ajuns in Liga I, cu certitudine nimeni nu s-ar mai opune sa jucati pe Oblemenco si, cine stie, sa aduceti si 10.000 de suporteri pe stadion, daca fotbalul oferit va fi atractiv. Dar acum, ciocul mic si la munca! Iar sefii vostri, "mititelu" si Puscas, sa nu mai jigneasca si sa instige. Cu asa ceva nu veti juca nici pe Oblemenci si nici nu veti promova. FORZA STIINTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fabius_2014
fabius_2014  •  12 Martie 2019, 18:33
Postat de kaloogarele pe 12 Martie 2019, 16:33

hai sa zicem ca ma apuc sa investesc la universitatea, cumpar actiuni daca devine SA. ce crezi ca va creste mai mult valoarea investitiei mele, vinzarea lu' mitrita sau cistigarea titlului?

Cred ca te referi la bursa, pentru ca oricum in momentul de fata Universitatea este SA. Chiar azi, Marcel Popescu in conferinta de presa, a spus ca este SA. Daca ne gandim la viitor, vanzarea unui jucator, la un pret foarte bun, te poate ajuta sa castigi urmatoarele doua campionate. Poti pune problema si in felul asta. Au existat cazurile Urziceni si Galati care dupa castigarea campionatului si participarea in CL au falimentat. Intrebarea ta este foarte buna si trebuie gandit bine raspunsul. Cu tot respectul pentru suporterii Universitatii Craiovei care gandesc diferit si actioneaza la fel, in interesul echipei.

kaloogarele
kaloogarele  •  12 Martie 2019, 16:33
Postat de fabius_2014 pe 12 Martie 2019, 15:08

Ai mai scris asta si ieri. Si eu sunt suporter al Universitatii Craiova si sper ca Mangia sa mai ramana antrenor, la noi, inca 3-4 ani. Universitatea Craiova vinde, in fiecare an, cei mai buni 3-4 jucatori si cu toate astea Mangia reuseste sa mentina echipa in fruntea clasamentului. Pe langa toate astea, Mangia scoate in evidenta calitatile jucatorilor pe care ii antreneaza si in felul asta jucatorii sunt vanduti la preturi foarte bune, vezi cazurile Mitrita, Baluta, Gustavo. Banii obtinuti din vanzarile de jucatori dau siguranta ca si in anii urmatori vei avea fotbal, de calitate, in Craiova, spre disperarea suporterilor altor echipe din tara sau din Craiova.

hai sa zicem ca ma apuc sa investesc la universitatea, cumpar actiuni daca devine SA. ce crezi ca va creste mai mult valoarea investitiei mele, vinzarea lu' mitrita sau cistigarea titlului?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează