FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA

CSU Craiova, amical la o zi după Supercupă » Elevii lui Ouzounidis, fără milă

Jovan Markovic (foto, albastru) // foto: Facebook
Jovan Markovic (foto, albastru) // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 20:54 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 20:58

La o zi după ce a cucerit Supercupa României, CS Universitatea a disputat un meci amical cu Pandurii Tg. Jiu, pe care l-a câștigat cu 7-0.

Alb-albaștrii, supercampionii României, s-au distrat în meciul amical cu Pandurii Tg. Jiu, disputat la baza sportivă din Lunca Jiului. Marinos Ouzounidis a mizat pe fotbaliștii care au prins puține minute sau au absentat în Supercupa cu CFR Cluj, câștigată la loviturile de departajare.

CS Universitatea, victorie categorică în amicalul cu Pandurii Tg. Jiu

Mărieș (minutul 10), Mamut (30, din penalty), Markovic (56, 58 și 64), Vasile Constantin (82) și Atanas Trică (88) au înscris golurile întâlnirii. Markovic, eroul meciului, a prins câteva minute pe teren și în Supercupă, reușind să înscrie de la punctul cu var la loviturile de departajare.

  • Echipa de start a Craiovei: Lazar – Vlădoiu, Mitran, Găman, Benga – Bic, Screciu – Gustavo, Fedele, Mărieş – Mamut
    Au intrat pe parcurs: Rusu, Markovic, Danciu, Baiaram, Trică-Balaci, Nețoiu, V. Constantin
  • Echipa de start Pandurii Târgu Jiu: Iovicin – Corduneanu, Oiţă, Okeke, Afrim, Brânzan, Sean, Felipe Acosta, Dodoi, Raşoveanu, Alex Popescu

VIDEO. Oltenii sărbătoresc câștigarea Supercupei

Citește mai multe știri despre Craiova:

Oltenii au prins gustul victoriei, visează la trofeul suprem și au trecut la amenințări

Cum l-a bătut Ouzounidis pe Șumudică » Scenariu marcă înregistrată la CFR Cluj - Craiova

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
ipsilante
ipsilante  •  12 Iulie 2021, 21:29

Felicitari pentru castigarea supercupei dar, prestatia in teren, mai ales, in repriza a 2-a a fost jalnica. Nici un sut pe poarta, o singura ocazie de gol, in prima repriza, cand CFR a menajat 5 titulari. Jocul slab este motivat de catre oficiali, prin faptul ca jucatorii si echipele au nevoie de cateva etape pentru a ajunge la parametrii optimi. Eu nu cred ca e numai asta. Vacanta a fost extrem de scurta, lotul a ramas aproape acelasi, deci? Jocul modest este cauzat de nivelul mediocru al lotului si calitatea slaba a antrenorului. La sfarsitul play-off-lui, dupa o serie lunga de jocuri slabe, care ne puteau costa locul 3, oficialii motivau insuccesele, prin faptul ca jucatorii sunt obositi, pentru ca etapele se succed la 3-4 zile. Oare asta este Stiinta noastra, ca fotbal si ambitii? Eu nu cred! M-am saturat de promisiunile marete, de la inceputul campionatului, si de deziluziile, ca si programate, de la sfarsit. Ce vad nu-mi place!

fairplayromania
fairplayromania  •  12 Iulie 2021, 19:28

Supercampionii !!!! Felicitări !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează