FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS Universitatea Craiova a pierdut la scor amicalul cu Zaglebie!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 18:39

CS Universitatea Craiova a pierdut amicalul cu polonezii de la Zaglebie Lubin, scor 0-3. Oltenii au ajuns la 3 înfrângeri în 4 meciuri disputate în stagiul din Turcia.

Rob Sirk a deschis scorul în minutul 23, cu un șut simplu, din 6 metri, după respingerea în față a portarului Popescu. Thiago Ferreira l-a scăpat din marcaj și i-a permis o reușită facilă. Golul de 2-0 a venit imediat după pauză. Filip Starzynski a finalizat un contraatac spectaculos în minutul 49. Rezultatul final a fost stabilit Patryk Szysz, în minutul 82, cu o execuție senzațională, din semi-foarfecă. 

Oltenii mai au programat un singur amical în stagiul de pregătire din Turcia, cu MSK Karvina, vineri, de la ora 15:00. 

VIDEO // Meciul dintre Craiova și Zaglebie

Echipa de start a Craiovei: 1. L. Popescu - 18. Vlădoiu, 33. Bălașa, 2. Tiago, 30. Mățel - 21. Ivanov, 34. I. Popescu, 37. Danciu - 22. Bărbuț, 20. Markovic, 38. Nițu  

Rezultatele Craiovei din amicale 

  • Craiova - Braunschweig 2-0 
  • Craiova - Aarau 0-1 
  • Craiova - Pogon 1-3 
  • Craiova - Zaglebie 0-3 

Vezi și: 

FCSB // Gigi Becali le-a transmis celor de la Omonia cât vrea pe Bălgrădean: „Altfel nu se pune problema”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  24 Ianuarie 2020, 10:13
Postat de Desene Animate Dublate Romana pe 23 Ianuarie 2020, 22:45

La Craiova este o mai mare prostie ca la Fcsb. Măcar acolo se investește, aici a venit un prost care spune ca de face legea. Este o echipa de căcat, sincer acuma îmi este silă ca am ținut cu această echipă. Doar profitori și prosti conduc această echipă. Poate altele sunt mai proaste și se bat singure, dar așa Craiova nu va prinde play-of, și dacă va ajunge jos se va salva greu de la retrogradare. Aici în loc sa se facă investiți vor sa forțeze întrarea unor copii pentru ai vinde. O echipa de duzina, adică de căcat. Sincer urăsc ca am fost fac acestor scârbe de patroni și jucători. Păcat de uni jucători ca ei chiar cred ca această echipă este universitatea. Nu este sigur, copii se cresc cu jucători mai mari dar buni. Pai în apărare de la cine sa învețe copii, atac de la cine sa aibă tragere de inima. Asta este CD Prostia României și joacă pe un stadion sacru. Primăriei Craiova ar trebui sa le fie rușine ca au lăsat sa se întâmple asta. Ori se implica sa își revină, ori ii dau afara din Craiova și de pe stadion. Asta este viața, când faci prostii trebuie sa te aștepți sa fi tratat ca atare

Adevaratii suporteri acestia sunt,cei care mai si critica cand lucrurile merg prost ***, pe amatorii astia, care conduc destinele acestei echipe,din rau in mai rau.Daca critica nu este,nici performanta nu este.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  24 Ianuarie 2020, 08:39

Bai ***, TREZITI-VA!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  24 Ianuarie 2020, 08:39
Postat de mihneadds pe 24 Ianuarie 2020, 01:02

A jucat in cantonament numai cu echipa a 2-a si cu juniori

Vlădoiu, Bălașa, Tiago, Mățel, Ivanov, Barbut sunt chiar juniori si echipa 2-a????

Vezi toate comentariile (15)
Comentează