FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Craiova, primul transfer pentru sezonul următor » În Bănie vine un UEFAntastic!

Craiova este liderul din Liga 1
Craiova este liderul din Liga 1

Articol de , - Publicat marti, 14 iulie 2020 07:45 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 11:00

Craiova a realizat deja prima achiziție pentru sezonul următor, l-a convins pe Marius Constantin, 35 de ani, un stoper care mai are nevoie doar de eliberarea de la Gaz Metan Mediaș. Juveții îl curtaseră și pe Gabi Tamaș.

Universitatea Craiova e foarte aproape de realizarea celui dintâi transfer din vara aceasta: Marius Constantin, fundaș central de la Gaz Metan, e ca și achiziționat. Afacerea e aproape realizată, ceea ce înseamnă că fotbalistul a acceptat trecerea în Oltenia, mai e nevoie doar ca și medieșenii să accepte. Contractul lui cu Gazul ar mai fi valabil pentru încă un an.

Craiova, primul transfer pentru sezonul următor » În Bănie vine un UEFAntastic!

Constantin a marcat cel mai recent chiar împotriva Craiovei, pe 1 martie, la 2-1 pentru olteni

Marius Constantin vine la Craiova 

Surse de la Mediaș susțin că ardelenii vor accepta să semneze pentru transfer, deci nu va exista nicio piedică. Marius are 35 de ani și parcurge, statistic, cel mai bun sezon din carieră, cu 8 goluri în 29 de partide. El marcase 12 goluri în toate sezoanele dinaintea ediției curente. E drept că 7 goluri le-a marcat din penalty-uri în campionatul acesta.

Craiova i-a ofertat și pe el, și pe Gabriel Tamaș. Constantin a fost mai ușor de convins, față de ex-dinamovistul în vârstă de 36 de ani. Tamaș are alte opțiuni: revenirea în Israel, la Dinamo sau un contract cu Rapid. Dacă giuleștenii vor obține promovarea în prima ligă, ei vor fi favoriți să obțină serviciile sale.

Gardoș e doar la număr

Oltenii s-au orientat către Marius și datorită evoluției lui de la Gaz Metan, și din pricina slăbiciunii apărării lui Bergodi. Acka, Ciosici și Bălașa, stoperii pe care alb-albaștrii i-au folosit în acest sezon, s-au întrecut în greșeli. Iar Gardoș, al patrulea fundaș central din lot, mai mult a stat decât a jucat în ultimii ani, din cauza problemelor medicale dese și grave.

Constantin ar trebui să conducă apărarea în partidele din campionatul următor și în tururile preliminare din cupele europene. Experiența lui e grozavă, a jucat pentru Rapid inclusiv în sezonul 2005-2006, în care vișiniii au ajuns în sferturile de finală din Cupa UEFA, și a debutat în echipa națională în 2004! Inconstant și cu probleme în viața personală, jucătorul a adunat numai 4 selecții printre „tricolori".

162 de meciuriși 3 goluri a adunat Constantin la Rapid, clubul pentru care a jucat cel mai mult, între 2004 și 2013. Giuleștenii îl aduseseră de la FC Brașov, unde stoperul bifase 32 de partide și un gol

15 minutea jucat Gardoș în ultimele 12 luni. Atât a evoluat cu Sabail, în preliminariile Europa League, la 3-2 pentru olteni contra azerilor. Clubul a anunțat recent că i-a prelungit contractul ex-stelistului, dar Bergodi nu îl tratează ca pe un jucător important

S-a dat lovit?

Constantin a rezistat pe teren doar 36 de minute în partida pe care Craiova a câștigat-o la Mediaș pe 3 iulie, 2-1. El a acuzat o accidentare și a cerut să fie înlocuit. Înaintea acelui joc existau deja discuții între Marius și conducerea Universității pentru o colaborare din sezonul următor. A fost singurul meci, din tot sezonul, pe care Constantin nu l-a bifat integral, dintre toate în care a jucat!

VIDEO Ce a declarat Cristiano Bergodi după Craiova - FCSB 2-1:

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

S-a dus FCSB victimă sigură la Craiova? Decizie total surprinzătoare a vicecampioanei!

Mihai Rotaru, răspuns dur pentru Gigi Becali: „E rușinos! Avem o invazie a precupețelor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
valdi
valdi  •  27 Iulie 2020, 20:05

o stire falsa, ca de altfel majoritatea stirilor lor, de tot *** si o soparla ca M Constantin s-ar fi dat la o parte, daca era de al Craiovei de ce o fi primit cartonas galben cand era in tribune.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

111495283914936
Mirko Martin  •  15 Iulie 2020, 08:53

Iar voi GSP îi sustineti pe acești oameni ca Petrecu si Becali care datorita lor si cîți va ca iei nu avem fotbal in Romania. Mentalitate Românească.

111495283914936
Mirko Martin  •  15 Iulie 2020, 08:50

Oricum craiova nu va ajunge sa ia titlu atît timp cit in Romania nu avem fotbal corect .in acest moment fotbalul din România e condus de Becali si de marele antrenor din țară noastră Petrescu Dan un nesiptit si un ciuda.acesti doi indivizi vor face in asa fel ca ,CRAIOVA sa nu ia titlu o sa vedeți .ne miram ca sîntem cu naționala unde sîntem pai din cauza unor oameni ca acești doi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează