FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Screciu revine la CS Universitatea Craiova. Jucătorul fusese vândut cu 2 milioane de euro în urmă cu doi ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 21:10

Mijlocașul central Vladimir Screciu (20 de ani) va reveni la CS Universitatea Craiova. În doi n-a jucat aproape deloc în Belgia

Vândut în vara lui 2018 la KRC Genk, pe două milioane de euro, Vladimir Screciu a traversat două stagiuni de coșmar. Și din cauza neadaptării la cerințele campionatului belgian, și din cauza unor accidentări grave, el n-a evoluat deloc pentru Genk, apoi a fost împrumutat la Lommel. Nici la divizionara secundă n-a prins echipa, fiind folosit în numai două finaluri de meci: o dată 1 minut, apoi 9 minute! Apoi, clubul a intrat în insolvență.

Sătul să stea pe tușă, mijlocașul de 20 de ani a dat semnale că vrea să joace din nou la Universitatea, iar șefii formației din Bănie au demarat discuții cu omologii de la Genk pentru un împrumut pe un sezon. Surse autorizate susțin că tratativele sunt ca și definitivate. CS Universitatea Craiova a reușit să cadă la un acord atât cu Genk, cât și cu fotbalistul, care va fi cumpărat definitiv.

Vladimir a încercat să se repatrieze și în iarnă: "Totul s-a sucit pe ultima sută de metri. Sunt disperat să joc! Iubesc Craiova, iubesc oraşul, nu-mi pot scoate nimeni echipa din suflet".

Screciu revine la CS Universitatea Craiova. Jucătorul fusese vândut cu 2 milioane de euro în urmă cu doi ani

575.000 de euroeste cota lui Vladimir Screciu conform transfermarkt.de

44 de meciuria jucat Screciu la Craiova

Acordul în privința transferului lui Vladimir Screciu la Craiova vine în aceeași zi cu anunțul mutării definitive a lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers. 

VIDEO / Emil Săndoi despre calitățile lui Valentin Mihăilă

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

EXCLUSIV VIDEO Eugen Neagoe: „Statistic e puțin probabil să ia titlul CS U! Are 5 înfrângeri cu FCSB și CFR”

EXCLUSIV Perla din „Bănie”, analizată în direct la GSP Live de un fost căpitan al Universității: „Este unul dintre cei mai sclipitori jucători din Liga 1” +trage un semnal de alarmă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
510490352811318
Voicu Pop  •  28 Mai 2020, 09:48

o alta teapa majora

1941098579356253
Gabriel Vaduva  •  28 Mai 2020, 08:44

Cine-l mai susține și pe Scarieciu!?cand a fost asta fotbalist?cum poti compara pe Mihăilă cu Sacrificiu!?Acest Scarieciu nicu la liga a 4-a n-are valoare.S-a gasit vreun impresar sau un gazetar sa-l ridice la nivelul de mare fotbalist!Rotarule,daca nu vrei performanta si vrei doar bani nu e cazul acuma!

prazburg1948
prazburg1948  •  28 Mai 2020, 06:36
Postat de thewinner pe 27 Mai 2020, 23:14

eu tot timpul am spus ca,clonatii astia de la csu pur si simplu ***. vezi si cazul mitrita. alta explicatie nu exista. campionat nu au castiga,nici macar in primele 2 locuri nu au terminat,nici macar cupa romaniei impotriva alora de la voluntari nu au castigatr-o. de euro nici nu mai spun,au fost eliminati de ceva pescari inca din primul tur. cum naiba au vandut pe sumele alea? adica wtf?

Randoame asta era rezerva cand l-au vandut pe 2 milioane. Campionatul nu a fost castigat inca din cauza vanzarilor, iar acea cupa castigata de voluntari a fost castigata in fata astrei in finala. In schimb oltenii au castigat o cupa impotriva celor de la Hermannstadt, o echipa din liga a 2-a la vremea aia ce a zdrobit oile lui feeecali cu 3-0.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează