FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CLINCENI

CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 0-1 » Liderul Ligii 1, la prima înfrângere în acest sezon! Cum arată clasamentul ACUM

CS U Craiova - Academica Clinceni // foto: Facebook @ Universitatea Craiova
CS U Craiova - Academica Clinceni // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 08:55 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 11:54

Șocul Ligii 1: Academica Clinceni a dat lovitura în Bănie, 1-0 cu Craiova, învingând echipa care nu mai pierduse niciun punct de la ultima etapă din play-off-ul sezonului trecut, cu CFR Cluj.

Programul etapei #8 din Liga 1

Părea doar o formalitate. Liderul Ligii 1, U Craiova, cu 7 victorii din tot atâtea etape, întâlnea aseară, pe "Ion Oblemenco", pe Clinceni, de pe locul 12, dar o trupă greu de bătut. Meciul a început șocant, ca din pușcă, cu ilfovenii la un pas de gol, în secunda 43: Codrea, perfect lansat de Rusescu, l-a driblat pe Pigliacelli, dar a tras slab și puștiul Mitran a respins din fața porții goale, iar de acolo, cel mai tânăr debutant din Liga 1, Morar (16 ani), s-a pierdut și el cu firea.

Chunchkov risipitorul

Oltenii reacționează, răspund prin ocaziile lui Bălașa și Acka. Zici că se joacă fără gardă. Ocaziile se succed rapid. Craiova apasă, Bairam e aproape să îl învingă pe Vâlceanu, însă portarul oaspeților e salvat de "transversală".

Pe contre însă, trei la rând, Chunchkov risipește tot, o șansă chiar singur cu Pigliacelli, care îl blochează. Fotbal viu, doar tabela rămâne încremenită pe zero până la pauză, chiar dacă Ivan mai are și el o șansă mare, pe care o irosește din mijlocul careului.

Cascini, eroul ilfovenilor

De la pauză, tot Clinceniul dă tonul ocaziilor, prin Rusescu. Răspunde și Craiova prin Bairam. Oltenii se zvârcolesc, dar oaspeții au o defensivă Matrix, închid tot. Și cade bomba: Bic complică o minge lângă propriul careu, presingul ilfovenilor e crunt, Rusescu îl lasă singur pe Cascini, care înscrie sec, primul său gol din Liga 1. Bergodi face trei schimbări însă zidul Academicii nu se clatină. Tehnicianul își roade unghiile. Vâlceanu gafează, Bairam are poarta goală, dar, incredibil, dă paralel cu ținta. Oltenii aruncă centrări, Ofosu îi pune mingea pe cap lui Tudorie. 

Degeaba, nu nimerește nici el poarta, din 6 metri. Academica se apără și ea cu tot ce are. Și o face perfect. Vâlceanu se revanșează și scoate incredibil mingea trimisă de Bălașa, pe care scria 1-1. Oltenii se zbat degeaba. Cicâldău dă pe lângă și ultima șansă, din lovitură liberă. Iar liderul încasează prima înfrângere, primele puncte pierdute și primul meci cu Bergodi în care nu marchează. Iar Clinceniul jubilează, nu mai câștigase de 6 runde în deplasare, din iunie. 

+13 FOTO

Clasament Liga 1:

CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 0-1

CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni, echipele de start:

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Mitran, Bălașa, Acka, Bancu - Nistor, Bic, Cicâldău - Baiaram, Mamut, A. Ivan
Rezerve: L. Popescu, Vătăjelu, Papp, Mateiu, Căpățînă, Ofosu, Bărbuț, V. Constantin, Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

Academica Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Gardoș, Dobrescu - Cebotaru, Cascini - Cordea, P. Petrescu, D. Morar - Rusescu
Rezerve: Ureche, Fl. Achim, Bilali, Chandarov, Boiciuc, M. Șerban, Chunchucov, Andronic, L. Dumitriu
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova
Arbitru: Marian Barbu / Asistenți: Ovidiu Artene, Daniel Hulubei

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Dinamo. Cosmin Contra recunoaște: „Există o neliniște, eu sunt neliniștit. Lucrurile întârzie!”

Dan Petrescu și-a aflat pedeapsa! Câte meciuri ratează după ce a fost eliminat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (159)
ionica007
ionica007  •  24 Octombrie 2020, 09:38

Nu se poate.... S-a jucat fara arbitru?!....

maccarone707
maccarone707  •  24 Octombrie 2020, 09:26
Postat de zorrozabal pe 24 Octombrie 2020, 08:48

Sunt foarte curios sa vad meciul dintre fcsb si echipa slujnicei lui Becali!Chiar si-a adaugat fcsb inca un satelit in cooperativa?

intrebarea ta e retorica

zorrozabal
zorrozabal  •  24 Octombrie 2020, 08:56
Postat de 1r2d2 pe 24 Octombrie 2020, 00:08

mare titlu , pai ba ziaristii lui peste impachetat ,cum poate arata clasamentul acum decat cu Craiolguta pe loc ,deci aceleasi puncte !cand pierzi ,castigi ceva in clasament ,cum poate arata clasamentul ma spiru haretilor!?

Lasa baci Janos ca au mai jucat si Gaz Metan cu cu Botosani , iar dupa astea doua meciuri musai ca s-a(o) schimbat si clasamentul!

Vezi toate comentariile (159)
Comentează