FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Probleme pentru CS Universitatea Craiova » Alexandru Cicâldău s-a accidentat

Mijlocașul Alexandru Cicâldău (23 de ani) s-a accidentat și va rata partida dintre CS Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște, de vineri, ora 21:30.
Mijlocașul Alexandru Cicâldău (23 de ani) s-a accidentat și va rata partida dintre CS Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște, de vineri, ora 21:30.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 18:54 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 19:12

Mijlocașul Alexandru Cicâldău (23 de ani) s-a accidentat și va rata partida dintre CS Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște, de vineri, ora 21:30. 

CS Universitatea Craiova este liderul Ligii 1, dar are probleme serioase de efectiv. Accidentarea de lungă durată a lui Elvir Koljic a dat peste cap sistemul ofensiv gândit de Cristiano Bergodi. Oltenii au suferit o pierdere și în linia mediană. Alexandru Cicâldău a suferit o leziune musculară și are nevoie de o săptămână de refacere, informează site-ul oficial al Craiovei. 

Cicâldău ratează Craiova - Chindia

Alexandru Cicâldău va rata sigur meciul cu Chindia Târgoviște, de vineri, din runda cu numărul 10 a Ligii 1. Mijlocașul va profita de pauza provocată de meciurile naționalei cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord și se va reface până la disputa cu FC Botoșani, programată pe 21 noiembrie. 

VIDEO. Adrian Mititelu, despre Mihai Rotaru: „Se bagă la echipă. Este mai rău decât Gigi Becali!”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

3 jucători de la Craiova au scăpat de coronavirus

Decembrie decide campioana în Liga 1: avantaj FCSB și Craiova! Viciază Europa titlul?+ CFR Cluj, program infernal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
stefy29
stefy29  •  05 Noiembrie 2020, 11:18
Postat de ucv1948 pe 04 Noiembrie 2020, 22:23

Hotărâre luată in data de 03 noiembrie 2020. Punct !

Vezi ca punctul tau se pare ca o sa fie virgula, dupa ce s-au dezvaluit in presa afacerile lui Budă cu rotarel.

stefy29
stefy29  •  05 Noiembrie 2020, 11:01
Postat de ucv1948 pe 04 Noiembrie 2020, 22:20

Alooo , gesepeule , nici macar un rând despre faptul ca mititelu a pierdut marca si la OSIM :)))) e jale la voi in redactie :)))) ......... "Echipa lui Adrian Mititelu a încercat să înregistreze o marcă asemănătoare cu cea a CS Universitatea Craiova, dar cererea a fost respinsă de OSIM. A fost a doua lovitură primită de Mititelu într-un timp relativ scurt, deoarece TAS a indicat faptul că echipa din eșalonul secund, FC U Craiova 1948, nu poate să folosească brandul „Universitatea Craiova” și a dat dreptate instanțelor care deciseseră acest lucru în România." ..... blondu , postasu , gogoase , gabriel 69 , george br , adryan adryanno , adytzu ce-ați facut Bobiță ?

Alo gsp-ule nici macar un rand despre faptul ca judecatorul Budă, de la ICCJ unde s-a dat decizia finala, in procesul cu marca si respectiv decizia finala ce urmeaza sa fie data cu privire la palmaresul echipei istorice Universitatea Craiova, a fost dovedit ca face afaceri cu rotarel, patronul gonflabilei cs wc mogosoaia 2013. Intrebare: -realizati de ce clubul lui badea a pierdut procesul(pe fond) cu palmaresul la Curtea de Apel Craiova si Curtea de Apel Timisoara? Raspuns: -probabil n-a fost Budă judecător.

288904558167692
Cristian Toma  •  05 Noiembrie 2020, 09:49

UCraiova e echipa mea de suflet, dar Cicâldău se preface cu accidentarea: are chef de o băută zdravănă cu Mateiu, campionul de neegalat al echipei... mai era un altul, dar a plecat: Kelic!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează