FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

CS Universitatea Craiova - Dinamo nu se joacă pe stadionul „Ion Oblemenco”! Anunțul oficial făcut de olteni

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 13:02

Craiova și Dinamo se înfruntă luni, 4 noiembrie, de la 20:30, în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Meciul se va disputa la Severin.

 

Victor Pițurcă dădea asigurări că lucrările la noul gazon de pe arena „Ion Oblemenco” vor fi gata cu trei zile înaintea derby-ului cu Dinamo. Oficialii oltenilor au anunțat astăzi printr-un comunicat că acest lucru este imposibil și că meciul se va disputa pe arena din Severin. 

CS Universitatea și-a luat din timp măsurile de precauție și a trimis o înștiințare către LPF prin care au cerut omologarea stadionului de 20.000 de locuri.

Comunicatul Craiovei

„Cu „câinii” la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicați, meciul cu Dinamo București este practic imposibil să se desfășoare pe stadionul Ion Oblemenco. Astfel, pentru a pregăti cum trebuie organizarea meciului, clubul Universitatea Craiova face următoarele precizări:

- Abonații și suporterii care au achiziționat deja bilete sunt așteptați oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitații într-un loc similar din Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin. Cei care au achiziționat deja bilete pot opta și pentru varianta în care li se returnează banii.
- Abonații clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri.

Biletele pentru Craiova - Dinamo pot fi achiziționate de la toate punctele de vânzare ale clubului (magazinul oficial, magazinul mobil și Sala Polivalentă), de la partenerii Eventimși online. De asemenea, biletele pot fi achiziționate și de la casa de tichete a stadionului „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Împreună răpunem „câinii roșii” în cel mai așteptat meci al rundei cu numărul 15 din Liga I. Închide televizorul și vino la Severin alături de alb-albaștri”.

Cât costă gazonul

Primăria Băniei va contribui la montarea noului gazon cu 297.500 de euro, aproape jumătate din cifra totală a întregii afacerii, care se ridică undeva la 700.000 de euro. Restul sumei va fi suportat de CNI și de constructor. 

După montare, CON-A va asigura mentenanţa gazonului adus din Grecia, pe o perioadă de şase luni. Apoi, acesta va trece în grija Primăriei.

„Aveam opțiuni să-l aducem din Olanda sau din Grecia. Am optat pentru Grecia pentru că firma care ni l-a pus la dispoziție a dat asigurări că e de cea mai bună calitate. În plus, clima grecilor se aseamănă cu a noastră”  
Victor Pițurcă, manager Craiova

VEZI ȘI:

Cine a avut cei mai mulți fani în turul Ligii 1 » Luptă între Craiova și FCSB + SURPRIZĂ imensă în Top 3 și asistențe rușinoase la coada clasamentului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
gabriel7725
gabriel7725  •  29 Octombrie 2019, 02:53

Pana una alta prazarii au super stadion si o sa aibă și super gazon !!! .......voi ceilalți, invidiosilor, rămâneți cu țeapa !!!!!!!!

fairplayromania
fairplayromania  •  28 Octombrie 2019, 18:37
Postat de Danut Ognean pe 28 Octombrie 2019, 18:29

fortza dinamo!nu le pastrezi pentru blatul cu fcsb de la bucuresti

Nu începe cu gosolăniile că te frigi ! Ai grijă !

100002473541087
Danut Ognean  •  28 Octombrie 2019, 18:29
Postat de Dan Baluta pe 28 Octombrie 2019, 17:56

Ce facem cu biletele achizitionate online,se pot returna la casele de bilete?

fortza dinamo!nu le pastrezi pentru blatul cu fcsb de la bucuresti

Vezi toate comentariile (16)
Comentează