FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // EXCLUSIV Alexandru Greab, primul nume apărut pe lista cu achizițiile iernii a lui Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 14:09

GREAB LA CRAIOVA // Cum relațiile dintre Mirko Pigliacelli și CS Universitatea Craiova sunt din ce în ce mai reci, oltenii au început să caute în piață un înlocuitor pentru goalkeeper-ul italian. Primul nume apărut pe lista șefilor din Bănie este Alexandru Greab (27 de ani), portarul Concordiei Chiajna.  

Conform surselor GSP.ro, oficialii alb-albaștrilor s-au interesat de Greab la conducerea Chiajnei, iar mutarea s-ar putea materializa în iarnă.  

Jucătorul n-a fost contactat de craioveni, dar a auzit de interesul oltenilor de la șefii Concordiei. Jucătorul e încântat că a intrat în vederile uneia dintre pretendentele la titlu și speră ca o ofertă oficială să vină pe adresa clubului cât mai repede. 

Crescut la juniorii Gloriei Bistrița, Greab a evoluat 6 ani la Gaz Metan, între 2012 și 2018. De anul trecut, acesta evouluează pentru Concordia Chiajna, club ajuns între timp în liga secundă. 

200.000 de euroe cota de piață a lui Alexandru Greab, conform Transfermarkt

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // EXCLUSIV Alexandru Greab, primul nume apărut pe lista cu achizițiile iernii a lui Victor Pițurcă
  • Alexandru Greab, în perioada în care evolua la Gaz Metan Mediaș // foto: GSP

Fără Pigliacelli, oltenii dansează pe gheață subțire

Mirko Pigliacelli (23 de ani), titularul incontestabil al oltenilor din ultimele două sezoane, nu mai este în grațiile lui Victor Pițurcă, iar în ultimele 4 partide nici măcar n-a fost în lot. 

Fără italian, oltenii trebuie să se desurce cu Laurențiu Popescu (22 de ani) și Andrei Marinescu (34 de ani). Primul n-are mai deloc experiență la nivel de primă ligă, iar cel de-al doilea a fost considerat mereu cea de-a treia variantă la Craiova, cochetând rar cu lotul de „18”. 

Citește și: 

Fără Gigi Becali, Arena Națională era bântuită de fantome! Cifre după 221 de meciuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (14)
147216516458030
Cristina Mirel Jurj  •  13 Decembrie 2019, 09:09
Postat de thebluestlion pe 12 Decembrie 2019, 20:01

Oh, ia uite ce rebut primim de la Moș Piți!

Bravo probabil cadoul cel mare va fi curînd vin Piti va termina această echipă

147216516458030
Cristina Mirel Jurj  •  13 Decembrie 2019, 09:07

Nu e normal ce se întîmplă dece il departam pe Piggliaceli ca nu-i convine la Pițurcă oare conducerea craiovei nu vede eu cred ca e cel mai bun portar din România sa plece Pițurcă sa ne lase in pace vrea sa distrugă jucători buni si pe urma echipa na făcut nimic de cînd a venit doar a distrus jucători gen Mateiu.,Mirko etc lăsând frate

thebluestlion
thebluestlion  •  12 Decembrie 2019, 20:05

Silviu Lung și-a prelungit contractul cu turcii. Dar ori îl ții pe Piggliaceli ori aduci un portar bun (Niță de exemplu?). Nu din liga a 2-a...! Și Aioanei e o soluție mai bună!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează