FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 2-1

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-1. Florin Tănase, despre al doilea penalty: „Mie asta mi-a zis Vlad”

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 23:04 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 10:53

Florin Tănase (25 de ani), căpitanul FCSB, a oferit declarații la finalul înfrângerii contra CS Universității Craiova, 1-2.

„Nu am reușit nici acum să obținem puncte, deși am făcut un joc bun, după părerea mea. Dar dacă nu înscrii mai multe goluri și te confrunți cu două penalty-uri, e greu să iei puncte. 

Primul penalty a fost corect acordat, din ce am văzut, dar la al doilea Vlad mi-a zis că a dat în minge. Am înțeles că și noi am avut penalty sau penalty-uri, dar nu trebuie să acuzăm arbitrajul. 

Nu știu ce să mai spun. Suntem într-o situație foarte grea. O să vedem ce o să facem, o s-o scoatem noi la capăt. Ne rămâne Cupa, sperăm să o câștigăm, pentru că am șterge cu buretele multe prin acest trofeu”, a declarat Tănase, la Telekom Sport.

+4 FOTO

Elvir Koljic, lovit cu pumnul în față de Andrei Vlad

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-1. Florin Tănase, despre al doilea penalty: „Mie asta mi-a zis Vlad”

La scorul de 1-1, Andrei Vlad (21 de ani), portarul lui FCSB, l-a lovit cu pumnul în plină figură pe Elvir Koljic (25), vârful CS Universității Craiova, iar oltenii au mai primit un penalty. 

Vlad a ieșit la 14 metri din poartă și a încercat să boxeze cu pumnul drept o minge aeriană pentru care se duelau Koljic cu Miron, dar a nimerit capul atacantului - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ore decisive pentru Mihalcea! Fanii încearcă să producă șocul la echipă: 3 antrenori contactați

Două faze la care Bîrsan ar fi putut să mai acorde penalty » MM Stoica: „Ce scuză o avea?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mosierul
mosierul  •  13 Iulie 2020, 09:59
Postat de George Adrian Popescu pe 13 Iulie 2020, 07:39

A fost reala tragerea de sort de catre Qaca la Coman. desi nu stiu daca in careu, dar mai inainte, si faza aceasta nu ar mai fi fost, acelasi Coman a facut hent in careul propriu fara sa fi fost sanctionat. Hent vizibil si din avion. Iar daca un pumn a la Casius Clay nu trebuie sanctionat atunci despre ce fotbal mai vorbim? Si dupa o astfel de lovitura naucitoare cum sa nu dai cartonas rosu? Sigur, Craiova nu a stralucit, dar loviturile de pedeapsa au fost corect primite .

... Craiova primește lovituri de pedeapsa și dacă vreun jucător cade în careu fara sa fie faultat...la orice atingere Craiovei i se acorda 11m..arbitrii cad totul dar în cazul CFR-ului , arbitrii nu mai vad nimic...câștigați pe teren , corect și fără hoții...oricum nu jucați mic , sunteți leșinați rău !!!!

mosierul
mosierul  •  13 Iulie 2020, 09:55

....jucătorii Craiovei trebuie doar sa cada în careu fara fault, Și vor primi izbăvitorul 11m din partea arbitrilor...

dubluv
dubluv  •  13 Iulie 2020, 08:03

nu imi pare asa clar penaltyul la Vlad. Cred ca la acea faza, orice decizie ar fi luat arbitrul, ar fi fost corecta. Sau gresita, functie de un unghiul din care privesti.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează