FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

Helmuth Duckadam surprinde înainte de Craiova - FCSB: „Nu poate veni cu nimic în plus, să ne uităm pe bancă”

Helmuth Duckadam (61 de ani) o vede favorită pe Craiova în derby-ul de astăzi cu FCSB, din etapa cu numărul 14 a Ligii 1.
Helmuth Duckadam (61 de ani) o vede favorită pe Craiova în derby-ul de astăzi cu FCSB, din etapa cu numărul 14 a Ligii 1.

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 17:47 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 18:22

Helmuth Duckadam (61 de ani) o vede favorită pe Craiova în derby-ul de astăzi cu FCSB, din etapa cu numărul 14 a Ligii 1.

  • CS Universitatea Craiova - FCSB se joacă astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT AICI!

Helmuth Duckadam nu își menajează fosta echipă în nicio apariție publică. De data asta, fostul președinte de imagine de la FCSB, a vorbit despre lotul subțire pe care Toni Petrea îl are la dispoziție. A trimis o înțepătură și către staff-ul tehnic, despre care spune că nu a reușit să formeze o echipă în adevăratul sens al cuvântului. 

CS Universitatea Craiova - FCSB. Favorita lui Helmuth Duckadam

„O văd pe Craiova favorită. Din câte am văzut, e diferență mare de lot. Ați văzut și la CFR. Clujul poate juca fără 5 titluari și poate obține rezultate bune. La FCSB nu e cazul. E important și dacă ne uităm pe banca de rezerve. Aici e problema mare. FCSB nu poate veni cu nimic în plus, dacă e nevoie la un moment dat. Din păcate nu văd un joc al echipei, totul se bazează pe o sclipire a unui jucător. Acest lucru nu merge la infinit. Dacă nu ai un joc elaborat, nu poți face față”, a declarat Helmuth Duckadam la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

FCSB, probleme în apărare la meciul cu Craiova

Toni Petrea nu îl poate folosi pe Andrei Miron în disputa de astăzi. Helmuth Duckadam e sigură că Ovidiu Popescu va apărea în centrul defensivei. 

„E singura soluție Ovidiu Popescu. Pe cine? Nu îl ai nici pe Nedelcu, nici pe Filip. Nu ai altceva. E cea ma sigură variantă, a mai jucat acolo, are experiență. S-au adus atacanți, dar jocul echipei nu a fost făcut pentru atacanți. Vârfurile nu au fost puse în situații favorabile. Mă uit la jocul lui Bayern Munchen. Echipa joacă pentru Lewandowski. Aici nu e cazul”, a încheiat Duckadam. 

VIDEO. EXCLUSIV Duckadam, dezvăluiri neștiute despre un scandal din vestiarul Stelei: „I-a zis direct: «Ieși în p***a mă-tii afară!»”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - FCSB: 

Echipele din prezent ale Craiovei și FCSB, cele mai bune din ultimii 5 ani! Derby în condiții inedite

Cine este cel mai bine cotat jucător din Liga 1 + Cum arată cel mai valoros prim „11”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
remarque
remarque  •  20 Decembrie 2020, 09:22
Postat de tatastrumf1 pe 19 Decembrie 2020, 02:24

Bravo. Cine stie , cunoaste.

franarii si-au subtiat echipa fata de sezonul trecut, dar au maturat cu FCSB. I-au invins clar. Daca ar prinde un playoff cu vasali, FCSB ar lua sigur titlul. Asa insa.... Hai sa vedem ce valoare au in meciul cu Sepsi, sa-l vedem pe Man cate goluri le da secuilor.

tatastrumf1
tatastrumf1  •  19 Decembrie 2020, 02:24
Postat de fairplayromania pe 18 Decembrie 2020, 18:40

Fcsb a jucat foarte bine in meciul cu cfr. A avut ghinion. Echipa este inchegată. Duckadam vorbeste de foame.... Fcsb imi place cum joacă, se cunosc intre ei, sunt impreună de 4-5 ani. O sa bata la 2 goluri diferenţă pe Craiova.

Bravo. Cine stie , cunoaste.

florar
florar  •  19 Decembrie 2020, 00:27

Dukadam a ratat șansa să tacă...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează