FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craioveanu antrenor la Craiova? Ce a răspuns când a fost întrebat în direct la TV

Gică Craioveanu (52 de ani) exclude o numire pe banca celor de la CS Universitatea Craiova.
Gică Craioveanu (52 de ani) exclude o numire pe banca celor de la CS Universitatea Craiova.

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2021 21:11 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 21:57

Gică Craioveanu (52 de ani) exclude o numire pe banca celor de la CS Universitatea Craiova. 

CS Universitatea Craiova caută antrenor, după demiterea lui Corneliu Papură. Craioveanu, unul dintre cei mai apreciați oameni din club, a declarat în mai multe rânduri că visează să devină antrenor, dar crede că nu e momentul oportun. Întrebat de Ilie Dumitrescu despre această ipoteză, „Grande” a oferit o explicație haioasă. 

Gică Craioveanu, despre postul de antrenor la Craiova

„Sunt prea drăcos, sunt prea oltean. Poate, Doamne ferește, fac vreo prostie și e echipa mea de suflet. Orice e posibil, chiar și un antrenor din Spania, suntem la negocieri cu mai mulți. Dar Ilie (n.r. Dumitrescu), tu de ce nu te apuci din nou să fii antrenor? Cu numele pe care îl are, ar putea antrena oriunde. A, adică dacă ai veni în Bănie, ai sta o oră antrenor, ca Lăcătuș, nu?", a reacționat Craioveanu, în emisiunea „Fotbal European”, de la Digi Sport. 

Mihai Rotaru vrea un antrenor străin la Craiova

Mihai Rotaru susține că are o listă cu 10 antrenori și că sunt șanse mari ca formația să fie preluată de un nume nou în peisajul fotbalistic românesc.

„Dacă am discutat cu Laurențiu Reghecampf? Mă abțin! Încă nu știu pe cine vom numi antrenor la Universitatea Craiova. Suntem deocamdată la lista lungă, care e încă deschisă, și are deja vreo zece nume pe ea. Apoi, vom face o listă scurtă și de pe ea vom începe negocierile. 

Cred că undeva pe luni vom cunoaște primul nume pe care îl alegem și cu el vom purta tratative, nu voi discuta în același timp cu mai mulți antrenori niciodată”
- Mihai Rotaru

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

CS U Craiova renunță la un fotbalist, în timp ce rezerva de lux Mateiu are o clauză inedită

Mihai Rotaru își pune la punct fostul antrenor: „Ce voia, să-l pup?! Știți ce mi-a răspuns?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Februarie 2021, 23:27

nici un comentariu ...s-a saturat lumea de Fotbal??? sau de burleanu??? ca numai antrenori licentiati nu vedem numai pile pana la nationala lui Radoi....Hai cu Viorel Hizo ! sau Cornel Dinu ! sa vedeti ce lectii le dau la astia tineri ! Si daca vor conduce de acasa prin videoconferinte din Fotoliu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează