FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

CS Universitatea Craiova, în pericol? Promovarea echipei lui Mititelu poate schimba polii de putere în Bănie: „Sunt ferm convins”

Bătălia identitară a „Craiovelor” s-a reaprins. foto: Guliver/Getty Images
Bătălia identitară a „Craiovelor” s-a reaprins. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 10:10

FC U Craivoa 1948 a promovat în Liga 2, echipa lui Adrian Mititelu fixându-și deja obiectivul clar de a ataca Liga 1 încă din primul sezon.

Mircea Bornescu (40 de ani), fost portar la FC Universitatea Craiova între 2005 și 2009, susține că „adevărata echipă a Craiovei” este cea a lui Mititelu și crede că echipa din Liga 1 ar putea rămâne fără o parte din fani în viitorul apropiat. 

„Nu știu dacă se va desființa (n.r - CSU Craiova), dar sunt ferm convins că nu va mai juca cu atât de mulți spectatori cum a jucat până acum. 

Și nu neapărat pentru că ar promova FCU, ci doar să fie chiar și în Liga 2, pe locurile fruntașe, să se bată la promovare. Pentru mine echipa aceea este adevărata Craiova”, a declarat Mircea Bornescu, potrivit Realitatea.

2 milioane de euroar urma să fie bugetul lui FC U Craiova 1948 în Liga 2

VIDEO. Ștefan Bărboianu: „Mititelu m-a prins într-o benzinărie și mi-a lovit mașina”

Citește și alte știri despre FC U Craiova:

ANALIZĂ GSP. Ce înseamnă promovarea lui FC U Craiova în Liga 2? 5 posibile consecințe: nu mai e liniște în Bănie, urmează un sezon incendiar!

FC U CRAIOVA. Adrian Mititelu, prima reacție după promovarea în Liga 2: „Abia aștept ora adevărului” + Ce l-ar face să renunțe la fotbal: „Văd lucrurile altfel acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
811370355651745
Dragos Samfira  •  16 Mai 2020, 22:21
Postat de danny_l pe 14 Mai 2020, 12:27

Exact ,Craiova este fieful PSD, oamenii acolo votează cu ochii închiși PSD,nu trebuie să-i momești cu ulei sau zahăr,da ,este adevărat,Sandu Mircea poartă vina că a primit-o în liga 2 direct,știind clar că ce face e ilegal,cu toate că, Craiova avea echipă în liga 2, echipa lui Mititelu,cică să împace pe olteni, să aibă fotbal și ei saracii,Primăria Craiova nu a ajutat cu nimic pe Mititelu și da,este adevărat,sunt pierderi mari care trebuie suportate de Primărie datorită unui vot că oile,ei aici cred că DNA și ceilalți în drept să se autosesizeze din oficiu,auzi , exclusivitate, păi ba Rotarule pune mâna și plătește pierderile care le are Primăria din cauza ta, că vrei exclusivitate,sediul echipei din liga 1 e la București,dute tată acolo și joacă la București,ce cauți cu echipa la Craiova,acum ne dăm seama de unele meciuri jucate ,in special cu FCSB,foarte,foarte ciudate.

Dani cum te numești tu,esti un mare prost!?

811370355651745
Dragos Samfira  •  16 Mai 2020, 22:15

Dacă am ajuns sa punem in fata pe Bornescu, Costea si alti fotbaliști care au trecut pe la Craiova in fata lui Cirtu,Gică Popescu,Negrila ,Tilihoi,Sandoi,Geolgau, Craioveanu..suntem rau tata,rau de tot!?

ipsilante
ipsilante  •  16 Mai 2020, 13:20

Cine e acest Bornescu? Nici nu are importanta. Craiova vrea fotbal civilizat, NU INFRACTORI! Violentele si vandalizarea casei unui mare fost fotbalist al Stiintei, Cartu, (dupa ce acum 5 ani i-au vandalizat masina), de catre infractorii, *** ***, ne arata cat de Stiinta este adunatura acetui individ. Noaptea ca hotii, si *** si sectantii lui! INFRACTORII nu au ce cauta pe Oblemenco! Cat despre parerea supraponderalului Bornescu, sa si-o exprime pana il apuca somnul… O sa-l asculte si aproba doar *** celor care i-au vandalizat casa lui Cartu. Rusine! Forza Stiinta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează