FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS Universitatea Craiova l-a adus pe „Chiellini în pandemie”: „Am venit cu inima deschisă”

Marius Constantin se compară cu Chiellini
Marius Constantin se compară cu Chiellini

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 16:46 / Actualizat marti, 11 august 2020 18:00

Marius Constantin (35 de ani) s-a înțeles cu CS Universitatea Craiova, așa cum Gazeta Sporturilor anunța încă din 14 iulie. 

Noul fundaș central al vicecampioanei CS Universitatea Craiova a glumit pe seama transferului și le transmite fanilor să nu se aștepte la rezolvarea tuturor problemelor defensive. 

Marius Constantin, jucătorul Craiovei

„Fanii Craiovei șă știe că am venit cu inima deschisă, să joc fotbal, sa ajut cu experiența mea și clubul sa-și îndeplinească obiectivele. Nu știu dacă mai este o rivalitate ca în trecut, cu Craiova, Rapid, Dinamo, Steaua. Mai sunt câteva formalități dar, în principiu, plec mâine cu echipa în Austria. 

N-a venit Bonucci la Craiova ca să rezolv eu totul în apărare. Sunt mai mult un «Chiellini în pandemie». Încercăm fiecare să facem totul cât mai bine”, a declarat Marius Constantin la „Digi Sport Special”.

CS Universitatea Craiova l-a adus pe „Chiellini în pandemie”: „Am venit cu inima deschisă”

VIDEO Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

CS Universitatea Craiova și-a anunțat amicalele! Când și unde pot fi urmărite

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
875360749272795
Costi Corabu  •  12 August 2020, 10:32

Imi place Constantin, daca-l aveam in ultimele meciuri eram probabil, campioni. Comparatia cu Ciellini, a fost o gluma din partea jucatorului (pentru cei ce nu v-ati prins si pentru gsp, care cauta doar scandal )

trink
trink  •  12 August 2020, 00:16

o gheata a lui chielini face cat marius asta! insa la nivelul de liga miloaga e peste multi messi aparatori/fundasi!

magic4ever
magic4ever  •  11 August 2020, 23:45

Marius Constantin nu face nici cat ghetele lui Chiellini care este un fundas de top in Europa de ani de zile...Tamas era mult peste Constantin...totusi este mai bun decat toti gafeorii de fundasi centrali pe care ii are Craiova...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close