FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - OLYMPIACOS

VIDEO + FOTO CS Universitatea Craiova - Olympiacos 0-2 » Olteni „știrbi” în cel mai tare amical al verii

CS Universitatea Craiova dispută un meci amical în compania lui Olympiakos, campioana Greciei. Partida a început la ora 17:00 și poate fi urmărită liveVIDEO pe GSP.ro. +9   FOTO
CS Universitatea Craiova dispută un meci amical în compania lui Olympiakos, campioana Greciei. Partida a început la ora 17:00 și poate fi urmărită liveVIDEO pe GSP.ro.

Articol de - Publicat sambata, 03 iulie 2021 18:59 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 19:15

CS Universitatea Craiova a pierdut amicalul cu Olympiacos, campioana Greciei, scor 0-2.

Juveții n-au ”legat” nimic în prima repriză, contra rezervelor lui Olympiakos. Și au încasat, ușor, două goluri. După reluare au schimbat registrul, însă finalizarea a lăsat de dorit.

CS Universitatea Craiova, eșec în amicalul cu Olympiakos

Amical de gală, echipa de gală! Contra lui Olympiakos Pireu, Marinos Ouzounidis a trimis în teren cel mai bun unsprezece la această oră. De partea cealaltă, grecii au început cu doar 4 titulari, Oleg Reabciuk, Semedo, M'Vila și Kunde, dar și cu fostul internațional francez Valbuena (36 de ani).

Cu toate astea, Universitatea a fost cu o clasă sub Oly. În toate aspectele care contează: omogenitate, construcție, viteză. Totuși, cele două goluri încasate până la pauză puteau fi ușor evitate.

+5 FOTO

Penalty-ul transformat de Valbuena (9) a fost ușor acordat, iar la a doua reușită a elenilor, venită în urma unui corner, Mateiu a dormit pur și simplu în ghete și M'Vila a trimis balonul în plasă nestingherit.

La reluare, cu Antoine Conte în locul lui Câmpanu, Universitatea s-a trezit. Andrei Ivan, împins în careu, a obținut un penalty ratat de Nistor (47), apoi oltenii l-au redescoperit și pe Koljici! Însă "vârful" bosniac a greșit ținta.

Mai preciși în jocul de pase, mai rapizi, alb-albaștrii au schimbat registrul și pe posesia grecilor, cu un pressing avansat, prin care au reușit câteva recuperări. Problema? Finalizarea. Până la final, Ivan a bifat un șut mai acătări, prins în doi timpi de portarul Sa (74). De gol însă nu s-au lipit.

3 eșecuriși o victorie a bifat Craiova în cantonamentul din Austria

FINAL » CS Universitatea Craiova - Olympiacos 0-2

  • Au marcat: Valbuena 8 (pen.), M'Vila 45
  • Nistor a ratat un penalty în minutul 47.

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu (78 Ofosu), Bălașa, M. Constantin (72 V. Găman), Vătăjelu - Nistor (87 Fedele), Mateiu (78 Screciu), Cicâldău (87 Bic) - Câmpanu (46 Conte), Koljici (67 Markovici), A. Ivan
Antrenor: Marinos Ouzounidis

VIDEO Meciul CS Universitatea Craiova - Olympiakos

Olympiacos, cel mai tare adversar al oltenilor din această vară

Olympiacos este cea mai titrată formație din istoria Greciei, campioană en-titre. Elenii sunt antrenați de Pedro Martins. Managerul portughez are la dispoziție un lot cotat la peste 117 milioane de euro.

46 de titluriare Olympiacos în Grecia

Bursa transferurilor la CSU Craiova: 

  • Antrenor: Marinos Ouzounidis (confirmat)
  • VENIRI: Lazar (Astra), Marieș (Recea), D. Rusu (liber), Conte (Beitar Jerusalem), V. Găman (Astra)
  • REVENIRI: Al. Manea (ASU Poli), Borța (Chiajna), Markovici (Clinceni), Al. Popescu (ASU Poli), St. Drăghici (FC Argeș), Gustavo (Ajman Club), Ivanov (FC Voluntari), M. Șerban (CS Mioveni)
  • PLECĂRI: Acka (Kiryat), Bărbuț (Sepsi), Al. Tudorie (Arsenal Tula), Camara (Jagiellonia), M. Șerban (Chindia), Burlacu (liber), Marinescu (liber)

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

VIDEO + FOTO Atât au putut rezervele » CS Universitatea, înfrângere cu o echipă de liga a doua din Austria

LPF a anunțat programul etapei a doua: când se joacă FCU Craiova - Dinamo și FCSB - CSU Craiova

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (36)
dansy
dansy  •  05 Iulie 2021, 10:17
Postat de george.br pe 04 Iulie 2021, 13:16

Ai fi vrut tu sa aveti echipament d-ala, dar pe voi n-ar sta bine... La voi se poarta fake-ul. Dati cu autocolant si gata originalul:)))) Tot asa ati facut si cu echipa: ati "croit-o" peste noapte la Mogosoaia, i-ati dat cu vopsea si zbierati ca e "original-autentica":))))

Vrei sa te dai inteligent dar constructia "original-autentica" te da de gol.

dansy
dansy  •  05 Iulie 2021, 10:14
Postat de jony_10 pe 04 Iulie 2021, 13:49

Îl punem ca e fotbalist. Voi pe mititelu după gratii.. Și pe Mutu cu faina pe nas :)))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  05 Iulie 2021, 10:12

Botezatule,inainte de a scrie ceva pe aici incearca sa gandesti!Sa stii ca fotbalul nu se joaca cu dintii si intre fotbal si dentist este diferenta ca de la cer la pamant. Nu impresionezi pe nimeni cu vocabularul pe care il detii!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează