FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA

Corespondență din Antalya Mesaj pentru Reghecampf, după primul amical al iernii: „Vreau să fiu titular!”

FOTO: Facebook @UCVOficial
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de , - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 22:16 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 22:18

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 5-2 în primul amical al iernii, împotriva maghiarilor de la Paksi. Elevii lui Laurențiu Reghecampf nu se plâng de condițiile din Antalya și promit o parte secundă de sezon mult mai bună. 

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și cameramanul Cristi Roșu se află în Turcia și transmit zilnic cele mai noi informații din cantonamentele echipelor românești. 

Ionuț Vînă (26 de ani) a marcat un gol superb în meciul de astăzi și îi transmite lui Reghecampf că vrea un loc de titular: „Mi-am propus să joc cât mai bine în 2022, să obțin un loc de titular. După asta, să încep să dau goluri și pase de gol”.

VIDEO Ionuț Vînă: „Îmi recapăt pofta de joc!”

„Am avut un singur minus, că am primit din nou două goluri. Vrem să reparăm acest aspect. Mă bucur că am marcat, dar important este campionatul. Îmi recapăt pofta de joc și sper să îmi ajut echipa. Ne bucurăm că i-a plăcut meciul (n.r. finanțatorului Mihai Rotaru). Sper să îl bucurăm în continuare. 

De ce au vrut rapidiștii să iasă de pe teren în amicalul de astăzi » Explicația lui Goge: „Sunt o nație agresivă”
Rapid
De ce au vrut rapidiștii să iasă de pe teren în amicalul de astăzi » Explicația lui Goge: „Sunt o nație agresivă”

Nu a fost greu, e un sentiment plăcut să joci fotbal pe ploaie. Sperăm să ne ajute vremea și să putem disputa și celelalte amicale. E neplăcut să facem antrenamentele în sală, ieri erau numai bălți pe teren. Dar condițiile de aici sunt extraordinare. 

Nu prea avem mult timp liber. Avem prevenție, apoi refacere, iar ora rămasă o folosim să mai discutăm între noi, mai jucăm un ping-pong, un biliard”, a spus Ionuț Vînă. 

VIDEO Ștefan Baiaram: „Sper să evit accidentările”

„Nu contează rezultatul. Suntem aici să ne pregătim pentru campionat. Contează golurile doar pentru încrederea noastră, pentru a avea un start foarte bun. A fost o vreme OK la început de meci. Terenul e foarte bun, condițiile la fel. 

Ne bucurăm că îl facem fericit pe domnul Rotaru. Ne oferă toate condițiile și trebuie să îl răsplătim. Încă nu am avut o discuție cu Mister despre meci. 

Eu sper să fiu sănătos și să închei campionatul fără accidentări. Sper să nu am nicio problemă”, a declarat Ștefan Baiaram, după victoria cu Paksi.

VIDEO Alexandru Cîmpanu: „Mă bucur că am câștigat, am făcut un joc bun”

Mă bucur că am câștigat, că am făcut un joc bun și că am făcut ceea ce ne-a cerut Mister. Este destul de dificil din punct de vedere al vremii, dar este bine că s-a jucat. E normal să fie greu la început de cantonament. 

Eu unul mă simt foarte bine, antrenamentele sunt bune, simt că pot să alerg. Asta e cel mai important. Suntem aici să punem la punct ce nu am făcut bine în campionat.
- Alexandru Cîmpanu

Citește și alte știri din cantonamentele formațiilor de Liga 1: 

Rapid, învinsă de o echipă de liga a 3-a în primul amical al iernii! Giuleștenii au vrut să iasă de pe teren!

FOTO&VIDEO Arlauskis a ajuns în Antalya și merge direct în cantonamentul unei echipe de play-off: „Ne vedem pe teren!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  10 Ianuarie 2022, 12:24
Postat de George Adrian Popescu pe 10 Ianuarie 2022, 03:19

Ce a spus Vână și ce a înțeles sarmanul ziarist!

Păi dacă ne luăm după titlurile GSP, nu prea sunt semne bune la Universitatea Craiova - Reghecampf nu e prea mulțumit (Reghecampf a strigat la jucătorii săi: „Treziți-vă!”) iar Vînă nu e de acord cu postura de rezervă (Mesaj pentru Reghecampf, după primul amical al iernii: „Vreau să fiu titular!”)!!. Cât despre conflictele deschise ale Craiovei în viziunea ”tradițională” a GSP, ce să mai zicem: primele (și singurele) critici la adresa lui Boloni au venit de la Gică Craioveanu („E pierdut de realitatea fotbalului din România”) iar Andrei Ivan e în război cu toți (”povestește că a plâns de bucurie după ce a eliminat FCSB din Europa League și de ce nu o suportă pe Dinamo”).... De subliniat golul 5 al oltenilor, finalizare Baiaram după faza de excepție a lui Markovic (deposedare în terenul propriu, slalom cu o serie de trei driblinguri și centrarea luminoasă) - la fel de remarcabil ca șutul în vinclu al lui Vână.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  10 Ianuarie 2022, 03:19

Ce a spus Vână și ce a înțeles sarmanul ziarist!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează