FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV CS Universitatea Craiova, transferuri pentru titlu! În Bănie vin doi foști fotbaliști de la FCSB

Paul Papp (30 de ani, fundaș central) s-a înțeles cu CS Universitatea Craiova. Fotbalistul va semna luni contractul cu noua vicecampioană a României.
Paul Papp (30 de ani, fundaș central) s-a înțeles cu CS Universitatea Craiova. Fotbalistul va semna luni contractul cu noua vicecampioană a României.

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 19:07 / Actualizat duminica, 09 august 2020 21:03

Paul Papp (30 de ani, fundaș central și dreapta) și Alexandru Tudorie (24 de ani, atacant) s-au înțeles cu CS Universitatea Craiova. Foștii fotbaliști ai celor de la FCSB urmează să semneze în scurt timp contractele.

Din informațiile GSP.ro, Papp este în drum spre Craiova, iar mâine va efectua vizita medicală pentru echipa pregătită de italianul Cristiano Bergodi. Oltenii încearcă să-și rezolve prin această mutare probleme din axul central al defensivei, dar Papp poate acoperi și flancul drept al apărării. 

Paul Papp semnează cu CS Universitatea Craiova

În urmă cu o săptămână, Paul s-a despărțit de Sivasspor, după ce i-a expirat contractul cu echipa din prima ligă a campionatului Turciei. „Mulțumesc Sivasspor pentru tot ce mi-ai oferit! A fost o onoare să evoluez pentru acest club și pentru oraș! Contractul meu s-a încheiat și aș dori să urez tuturor mult succes în următorul sezon și în Europa League! Sper să ne revedem! Toate cele bune președintelui clubului și întregului staff! Vă iubesc!”, a fost mesajul postat de Papp după despărțirea de clubul pentru care a activat din 2018.

Astfel, Papp revine în România după 4 ani. Ultima dată a jucat pentru FCSB, alături de care a câștigat titlul în sezonul 2014-2015.

EXCLUSIV CS Universitatea Craiova, transferuri pentru titlu! În Bănie vin doi foști fotbaliști de la FCSB

3 goluriîn 18 selecții pentru naționala României a bifat Papp, pentru care nu a mai jucat din 2015

Papp nu a trecut prin cea mai bună perioadă în ultimul an la Sivasspor. A bifat doar 9 partide, dintre care 6 în Cupa Turciei. În total, fundașul central crescut de Unirea Dej a jucat de 29 de ori pentru clubul antrenat în prezent de Riza Calimbay.

125.000 de euroeste cota de piață a lui Papp, conform Transfermarkt

Vine și Alexandru Tudorie la Craiova

Alexandru Tudorie (24 de ani) va ajunge și el la CS Universitatea Craiova, informează Antena Sport, transfer confirmat și de sursele GSP. Atacantul a evoluat sezonul precedent la FC Voluntari, în play-out, sub formă de împrumutat de la Arsenal Tula. Tudorie are contract cu rușii până în 2023. Clubul condus de Mihai Rotaru s-a înțeles cu fotbalistul și așteaptă acceptul final al clubului de care aparține. De-a lungul carierei, atacantul de 1,92 metri a mai evoluat la Oțelul și FCSB.

Oltenilor le-a lipsit în trecut o alternativă serioasă pentru Koljic, titularul eficient dar fragil din avanposturi. Fortes și Mihai Roman II mai mult au dezamăgit în Bănie. 

EXCLUSIV CS Universitatea Craiova, transferuri pentru titlu! În Bănie vin doi foști fotbaliști de la FCSB

Craiova a mai perfectat un transfer pentru stagiunea viitoare, când juveții își propun cucerirea titlului. Vladimir Screciu a semnat un contract valabil pe 5 ani cu oltenii - detalii, AICI.

Citește mai multe știri din Liga 1:

LPF a anunțat echipa sezonului în Liga 1 » CFR Cluj dă cei mai mulți jucători, FCSB doar unul

Cum au evoluat cotele celor mai importanți fotbaliști » Florinel Coman e pe plus 100.000 de euro + Doar doi campioni de la CFR în top

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (57)
mihneadds
mihneadds  •  10 August 2020, 16:19
Postat de sibelius pe 10 August 2020, 11:55

Pleaca Gardos, vine Papp.

Trebuie cineva sa ii dea moral lui Acka sa se simta fotbalist!

915542705250791
Aurel Stana  •  10 August 2020, 14:24

ziaristi lu peste ati inebunit cititori cu stirile despre aceasta clona ,CSU in sus CSU in jos cu cat va plateste Rotaru si partitul rosu sa scrieti mereu despre mizeria asta facuta in laboratoarele FRF-PSD v-ati vandut si sufletul pt bani scrieti doar aberatii SUPER TRANSFER, URIAS TRANSFER,GALACTIC TRANSFER. santeti sclavi sistemului putred din Romania unde este etica profesionala vai de steaua voastra ascundeti adevarul de parca nu stie toata romania cine sant CLONATI ...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

915542705250791
Aurel Stana  •  10 August 2020, 14:12

băi ziaristi

Vezi toate comentariile (57)
Comentează