FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Victor Pițurcă a început negocierile pentru transferul lui Andrei Miron de la Botoșani: „Îi dau drumul, avem o înțelegere verbală”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 16:50

Victor Pițurcă vrea să îl transfere pe Andrei Miron (25 de ani), fundașul central al celor de la FC Botoșani.

Oltenii caută în continuare întăriri pentru axul central al apărării. Cum Valerică Găman, principala țintă a fostului selecționer, pare intangibil, Craiova s-a reorientat către competiția internă și a demarat negocierile cu Andrei Miron, susține Prosport. 

„La mine nu s-a ajuns personal cu vreo ofertă a Craiovei, dar am înțeles că la impresarul lui Miron s-au făcut niște întrebări din partea oltenilor despre fundașul meu central. Eu am o înțelegere verbală cu Miron și i-am promis că îi voi da drumul în iarna asta pentru o ofertă bunicică, chiar dacă el mai are contract cu noi pentru doi ani. Hai să lăsăm să vină pauza de iarnă”, a confirmat Iftime pentru aceeași sursă. 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Victor Pițurcă a început negocierile pentru transferul lui Andrei Miron de la Botoșani: „Îi dau drumul, avem o înțelegere verbală”

800.000 de euroeste cota lui Andrei Miron conform transfermarkt.de

Vezi și:

Gabi Tamaș, sfaturi pentru Rădoi: „Să pună Mirel biciul pe ei și să-i învețe pe ăștia cum era pe vremuri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  29 Noiembrie 2019, 19:24

Doar o mica precizare dragi gesepei,daca era vorba despre Becali si nu despre Piti,titlul ar fi fost asa:Transfer bomba,tiribomba,ultra mega lovitura data de Becali,lovitura anului si a mileniului data rivalelor!De ce?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează